" ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ ΣΤΙΣ 18-19 ΚΑΙ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ--ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΙΣ 28-29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ 02 ΕΩΣ ΚΑΙ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ ''

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΝΕΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ! ΑΙΤΙΑ Η ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Το πανηγύρι της Αγίας Σοφίας Νέου Ψυχικού είναι κουτσουρεμένο κατά 50% σε σχέση με άλλες χρονιές. Πέρσι τέτοιον καιρό γινόταν ο χαμός από παράνομους μικροπωλητές. Σε αντίστοιχο μάλιστα ρεπορτάζ η "Δημοκρατία" σημείωνε ότι η πλατεία Νέου Ψυχικού είχε μετατραπεί σε... Καμπούλ, από τους δεκάδες πάγκους λαθρομεταναστών!

Η κατάσταση όμως άλλαξε φέτος. Και αιτία πρέπει να θεωρείται η... η Χρυσή Αυγή! Το... μπουκάρισμα της Χρυσής Αυγής στο πανηγύρι της Ραφήνας και το αναποδογύρισμα-σπάσιμο πάγκων των παράνομων μικροπωλητών, είχε ως αποτέλεσμα να βάλει στην πρίζα τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, ο οποίος φρόντισε να εξαφανίσει του λάθρους!!!


Πηγαίνετε στο πανηγύρι και θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότεροι μικροπωλητές είναι Έλληνες! Δεν υπάρχουν Πακιστανοί και μαύροι!

makeleio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris