" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ME ΤΗΛΕΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ COVID 19 --τηλ.επικοινωνίας 690 943 38 24--ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ''

Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σέρβια: Θα επέλθει ρήξη για τις εμποροπανηγύρεις αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες


Θα επέλθει ρήξη αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες μεταξύ των Δήμων Κοζάνης και Σερβίων – Βελβεντού να ξεκινήσει η Εμποροπανήγυρη της Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής το νωρίτερο, δήλωσε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος.
Ο κ. Κωνσταντόπουλος δήλωσε πως η εμποροπανήγυρη των Σερβίων η οποία ξεκινάει από σήμερα αποτελεί οικονομικό και κοινωνικό γεγονός της περιοχής και η οποία απέφερε πέρυσι 112.000 € εκ των οποίων οι 30.000 € περίπου επενδύθηκαν στον χώρο για βελτίωση των υποδομών. Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου Η εμποροπανήγυρη θα λειτουργήσει στον οργανωμένο χώρο κοντά στο γήπεδο των Σερβίων ολοκληρώνεται την Δευτέρα η ετήσια Εμποροπανήγυρη στα Σέρβια. Στην εμποροπανήγυρη των Σερβίων που αποτελεί σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή, αναμένονται και φέτος πλήθος πωλητών και επισκεπτών.

ΕΡΑ Κοζάνης: Σύνταξη Θωμάς Δημητριάδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris