" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Γιορτή Σαρδέλας» στα Χανιά



Η καθιερωμένη «Γιορτή Σαρδέλας», που διοργανώνουν ο δήμος Χανίων, ο σύλλογος καταστηματαρχών και ξενοδόχων Νέας Χώρας, ο σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων, η Ενορία Αγίων Κων/νου και Ελένης και το Β' ΚΑΠΗ του δήμου Χανίων , θα πραγματοποιηθεί φέτος για 17η χρονιά, τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012 στις 8 το βράδυ, στην παραλία της Νέας Χώρας.
Στην εκδήλωση που αποτελεί θεσμό για τα Χανιά θα προσφερθεί δωρεάν ψητή σαρδέλα και κρητικό κρασί, ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί και από ένα πλούσιο μουσικό - χορευτικό πρόγραμμα.
«Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο δήμος Χανίων στηρίζει τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων που προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους και στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους κατοίκους της πόλης μας», τόνισε κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λειψάκης, προσθέτοντας ότι, «η γιορτή σαρδέλας, είναι μια εκδήλωση αντάμωσης και επικοινωνίας κατοίκων και επισκεπτών, αλλά και προβολής της συνοικίας της Νέας Χώρας, με την όμορφη παραλία της».
Μέσω της γιορτής, προβάλλεται η σπουδαιότητα της μεσογειακής και κυρίως της κρητικής διατροφής μας, στοιχείο της οποίας αποτελεί το ψάρι και ιδιαίτερα η σαρδέλα, κατέληξε ο κ. Λειψάκης
.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris