" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ


Αστυνόμευση και έλεγχο στην εμποροπανήγυρη της Λάρισας ζητά με εξώδικο προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και το δήμαρχο Λάρισας κ. Κώστα Τζανακούλη ο βουλευτής Λάρισας της Χρυσής Αυγής κ. Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.

Στην εξώδικη δήλωση του βουλευτή Λάρισας της Χρυσής Αυγής κ. Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου αναφέρονται τα εξής: «Παρά το γεγονός ότι οι κοινωνικές παρεμβάσεις του κόμματος και των μελών της Χρυσής Αυγής στους τόπους όπου τα προϊόντα λαθρεμπορίας διακινούνται στην αγορά θεωρήθηκαν από την πολιτική και τη φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ ως «αντιποίηση αρχής», κρίνουμε ότι η Πολιτεία, με τα αρμόδια για τον έλεγχο και την πάταξη της παρανομίας όργανα, όχι μόνο δεν είναι αρωγός των τίμιων επαγγελματιών, αλλά αντίθετα δια της παραλείψεώς της, ενισχύει την παρανομία.

Επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποταχτούμε στη λογική της συνενοχής και της συναλλαγής με όσους παρανομούν και όσους τα συγκαλύπτουν.

Επειδή στα όρια της δικαιοδοσίας σας και της εκλογικής μου περιφέρειας πρόκειται να διεξαχθεί εμποροπανήγυρις στη Σκεπαστή Αγορά Λάρισας, στην οποία είναι σίγουρο και βάσει πληροφοριών μας ότι θα παρεισφρύσουν ως συνήθως λαθρομετανάστες και παράνομοι (χωρίς άδεια) πλανόδιοι πωλητές, διακινώντας προϊόντα λαθρεμπορίου.

Επειδή αποτελεί ευθύνη σας η πάταξη των παράνομων πράξεων που κατά παράδοση λαμβάνουν χώρα σε ανάλογες εκδηλώσεις, τις οποίες οφείλετε εκ του καθήκοντός σας να ελέγχετε και να παραπέμπετε στη Δικαιοσύνη, όταν τις διαπιστώνετε.

Επειδή σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψουμε προβοκάτσια εις βάρος μας, αλλά και δεν θα ανεχθούμε να υπερισχύσει η ανομία σε βάρος των τίμιων επαγγελματιών και της κοινωνίας της Λάρισας.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Όπως πράττοντας το ανατεθειμένο από την υπηρεσία καθήκον σας, αναθέσετε στους ελεγκτικούς μηχανισμούς σας την αστυνόμευση και τον έλεγχο της εμποροπανήγυρις ώστε να αναλάβετε την αποκλειστική ευθύνη και να αποτρέψετε πιθανές παράνομες πράξεις που θα τελεστούν από τους λαθραίους μετανάστες ή πωλητές, άλλως ευθύνεστε για παράβαση καθήκοντος την οποία θα αναγκαστούμε να καταγγείλουμε αρμοδίως, αν δεν εκπληρώσετε τα νόμιμα καθήκοντά σας». 

1 σχόλια:

Αντωνίου Δημήτρης είπε...

Κάνετε και 'σεις ότι μπορείτε για τον εκφασισμό της κοινωνιας..
Βέβαια της πάει γάντι της χρυσής αυγής να τη ΄΄σπρώχνουν΄΄ οι πανηγυρτζήδες.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris