" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Ευρύτερο χώρο της Λαϊκής Αγοράς τού Νέου Ηρακλείου Αττικής :Κατάσχεση και άμεση καταστροφή 2.120 προϊόντων παρεμπορίου

Σε κατάσχεση και άμεση καταστροφή 2.120 προϊόντων παρεμπορίου στον ευρύτερο χώρο της Λαϊκής Αγοράς τού Νέου Ηρακλείου Αττικής και στην επιβολή προστίμων ύψους 6.000 ευρώ, προχώρησε σήμερα το Συντονιστικό Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Παρεμπορίου (ΣΥΚΑΠ), που συστήθηκε στις αρχές τής εβδομάδας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του Κέντρου, το οποίο συντόνισε την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς, την Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Ελέχθησαν 18 μικροπωλητές. Σε έξι από αυτούς επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 6.000 ευρώ, ενώ αρκετοί άλλοι τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο χώρο τα εμπορεύματά τους.
Μετά την πραγματοποίηση της επιχείρησης, ο επικεφαλής τού Συντονιστικού, Δ. Μπουλούκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προς πάσα κατεύθυνση. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις, εστιάζοντας σε σημεία όπου εμφανίζουν ενδιαφέρον. Αξιοποιούμε κάθε είδους πληροφορία, που κατατίθεται από τους πολίτες στον τηλεφωνικό αριθμό 1520».
Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris