" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Αλήτες βιαστές αντιεξουσιαστές..

Αλήτες βιαστές αντιεξουσιαστές..διέλυσαν τα γραφεία μας σήμερα το πρωί στις 10:30 π.μ.!!
Μετά την ισχυρή αστυνόμευση των Πανηγυριών(13-14 Σεπτεμβρίου) οι λαθρέμποροι βρίσκουν τη γιατρειά τους ενισχυμένοι  από Τάγματα αντιεξουσιαστών!!!
Εξέδωσαν επίσης κατάπτυστη προκήρυξη!!! η οποία μοιράστηκε πόρτα-πόρτα σε όλη την Δυτική Αττική και ιδιαίτερα στους Αγίους Αναργύρους όπου κ εδρεύουμε

Δείτε κ φωτό!!!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δέν άρεσε στον σαμάρα η στήριξη σας στην Χρυσή Αυγή και έστειλε τους παρακράτικους του απο το indymedia που αυτός και η κυβέρνηση του υποθάλπτει. Μην πτοείστε από τέτοιες θρασύδειλες ενέργειες. Μονο με τα ντουβάρια ξέρουν να τα βάζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ

Ανώνυμος είπε...

ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα θελε ο κωλος σας

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΤΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ που ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ!!
ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥΤΑΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

σας βίασαν κιόλας;

τίποτα δεν πάθατε ακόμα, μην ανησυχείτε, θα ντρέπεστε τόσο την οργή του κόσμου που θα εύχεστε να σας αντιμετωπίζουν όλοι τόσο ευγενικά όσο οι αντιεξουσιαστές:)

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΤΟΚΟΙ Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ;ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΝΙΑΡΗΔΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Όχι όλοι οι μικροπωλητές φυσικά:) Απλά όσοι -ανεξαρτήτως επαγγέλματος- συμφωνούν με τις μεθοδεύσεις του κυρίου Ψύκου και προωθούν τον καννιβαλιστικό πόλεμο μεταξύ των φτωχών βάσει χρώματος του δέρματος, αντί για τον ταξικό πόλεμο ενωμένων των λαών κατά των λαμογιών-τραπεζιτών-εφοπλιστών και λοιπών υπαλλήλων του καπιταλιστικού συστήματος.

Η μόνη διέξοδος απ' την καπιταλιστική κρίση είναι η κατάργηση του καπιταλιστικού τρόπου ζωής που βασίζεται στην εκμετάλλευση για την παραγωγή κέρδους, δηλαδή υπεραξίας, διαφοράς μεταξύ μισθών και τιμής των προϊόντων που δημιουργεί κάθε κρίση, και το πέρασμα σε μια κοινωνία αλληλεγγύης και συνεργασίας όπου θα παράγουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες όλων, και δε θα καταστρέφουμε τον πλανήτη και τη δημιουργικότητα όλων για την παραγωγή κέρδους για λίγους.

Τα τσουτσέκια ας συνταχθούν πίσω από τα αφεντικά τους, αφήνοντας τα αστεία δημοκρατικά τους προσχήματα κι ας εκδηλωθούν κι ανοιχτά πια ως φασισταριά, μπας και τους πετάξουν κανα ψίχουλο απ' τα κέρδη που έχουν συσσωρεύσει απ' τους κόπους όλων μας. Οι αγωνιζόμενοι άνθρωποι έχουν την ιστορία του λαού μας, την μνήμη, τη λύσσα και τη συνείδηση να περάσουν πάνω από κάθε ναζιστική σκουληκαντέρα που υπερασπίζεται αυτό το σάπιο σύστημα κυνηγώντας κακομοίρηδες.

Ανώνυμος είπε...

Παραδεχτείτε τουλάχιστον ότι είστε ανοιχτά ρατσιστές και φασισταριά, και υπερασπίζεστε το σπάσιμο πάγκων ανθρώπων που πλήρωναν νόμιμα στον δήμο για άδειες, απλά και μόνο επειδή ήταν πιο μελαχρινοί από σας. Δεν είναι πρωτοφανές, και η Κου Κλουξ Κλαν δεν θεωρούσε τους Έλληνες μετανάστες στις ΗΠΑ "λευκούς" και τους καταδίωκε μέχρι να τσακίσουν αυτά τα φασισταριά οι Μαύροι Πάνθηρες. Απλά κι εσείς τα ίδια περιττώματα είστε, μόνο τα ονόματα αλλάζουν, ο κάθε αποτυχημένος σπεύδει να κατηγορήσει άλλους ταλαίπωρους για την αποτυχία του αντί να δει ότι το ίδιο το σύστημα μας οδηγεί όλους και τον πλανήτη μαζί στην καταστροφή και να αγωνιστεί πλάι στους αναρχικούς, τους κομμουνιστές, τους επαναστάτες και κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο για την απελευθέρωση της ζωής και του πλανήτη απ' το αισχρό αυτό σύστημα του ανταγωνιστικού κυνηγιού του κέρδους, στον βωμό του οποίου χαραμίζουμε τις μίζερες ζωές μας:)

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 2:59 Μ.Μ.Ο ΤΑΞΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΖΑΡΤΖΗΔΕΣ, Η ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ, ΟΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ-ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΥΜΠΕΝ;

Ανώνυμος είπε...

Ηλίθιε 3:21 απο πάνω, ξαναδιάβασε την προκύρηξη για να καταλάβεις.. ΑΝ ξέρεις να διαβάζεις, θα δεις ότι η επίθεση δεν γίνεται στους μικροπωλητές (αντίθετα εκφράζεται η στήριξη σε αυτούς) αλλά στους σιχαμένους του συνδικάτου. Η κατηγορία μάλιστα προς αυτούς, δεν είναι ότι είναι ταξικοί εχθροί, αλλά ότι είναι φασίστες. Και ως φασίστες, είναι -όπως πάντα- τα τσιράκια του ταξικού εχθρού.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΟΙ!ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ!ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΕΙΤΑΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ΄ΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΙΛΑΤΕ!ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΙΟ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ!ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ!ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη ,η επιθεση στα γραφεια της γσεε ,η ο προπηλακισμους του σιχαμενου εργατοπατερα παναγοπουλου,ειναι επιθεση στους εργατες;
αυτες οι γειτονιες ,δε χωρανε φασιστες.οσοι θελουν μιχαλολιακους,να πανε στη πευκη η στο μελιγαλα να βγαλουν παγκο.

και επειδη οπως λεγατε :
«Το συνδικάτο των υπαίθριων πωλητών, παροτρύνει τη Χρυσή Αυγή να επεκτείνει τη δράση της σε όλους τους υπαίθριους χώρους της Ελλάδας επισημαίνοντας ότι θα στείλει σχετικό έγγραφο προς τη Γραμματεία του κόμματος».

επειδη λοιπον,κανετε παροτρυνσεις:
το συνδικατο των ανυποτακτων αντιφασιστων και ολων οσων αγωνιζονται για ενα κοσμο ισοτητας αλληλεγγυης και ελευθεριας,παροτρυνει ολους τους απογονους των κομμουνιστοσυμμοριτων να επεκτεινουν τη δραση τους σε ολους τους υπαιθριους χωρους της ελλαδας.


για επιμονους λεκεδες,φωναξτε τη χρυση αυγη να καθαρισει τις μπογιες :-)

Ανώνυμος είπε...

http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=223409

Ανώνυμος είπε...

Ρε άσχετοι...
Έξυπνη κίνηση έκανε το Συνδικάτο μικροπωλητών. Αφυπνίστηκε το Κράτος

Ανώνυμος είπε...

Όχι Ψύκο δεν ήταν έξυπνη η κίνηση. Ο λαός δεν αναζητά ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος. Ο λαός αναζητά μια αξιοπρεπή ζωή.
Περνιέσαι και εσυ και οι όμοιοι σου (χρυσαυγήτες) για επαναστάτες που θα μας φέρουν πίσω τις ζωές ενώ στην πραγματικότητα σπατε πάγκους και κεφάλια και δίνετε πατημα στο κρατος να γεμιζει τους δρόμους με μπάτσους
Ο καταπιεσμένος από κει που έβλεπε 5 μπατσους, θα βλέπει 15. Εν ολίγης, απ την σκοπιά του βολεμένου ή κοινωνικά ασυνείδητου (εσύ π.χ.) μια χαρά κίνηση ήταν.
Ψύκο νοσταλγέ της χούντας έχεις πάρει θέση και στον λαό η θέση αυτη δεν αρέσει

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris