" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Διχτυωτά εσώρουχα στα Τρίκαλα


Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χτες (18-09-2012) στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, μία  41χρονη ημεδαπή για πώληση απομιμήσεων γνήσιων εσωρούχων επώνυμης εταιρείας στην εμποροπανήγυρη των Τρικάλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου που διενεργήθηκε στο χώρο της εμποροπανήγυρης των Τρικάλων, η 41χρονη κατελήφθη σε υπαίθριο κατάστημα (παράγκα)  να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση απομιμήσεις εσωρούχων επώνυμης εταιρείας με έδρα την Αθήνα, οι οποίες δεν έφεραν τα γνήσια σήματα και διακριτικά γνωρίσματα.

Όπως διαπιστώθηκε, η 41χρονη, από την πώληση απομιμήσεων εσωρούχων, παραπλανούσε το καταναλωτικό κοινό ως προς τη γνησιότητά τους προκειμένου να αποκομίσει χρήματα, βλάπτοντας ταυτόχρονα την εν λόγω εταιρεία, σύμφωνα με μήνυση που υπέβαλε εκπρόσωπός της.

Κατασχέθηκαν συνολικά 364 τεμάχια εσωρούχων, απομιμήσεις γνησίων.

Η συλληφθείσα, με τη σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου «Περί Σημάτων», θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris