" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΡΑΦΗΝΑΣ: Τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , φέρονται να διαπληκτίστηκαν με τους αλλοδαπούς ΠΑΡΈΜΠΟΡΟΥΣ , τους οποίους και προσπάθησαν να εκδιώξουν από τον χώρο της εκκλησίας


Νέα επίθεση υης ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά παρεμπόρων σημειώθηκε χθες, Παρασκευή, αυτή τη φορά στη Ραφήνα, στο πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Κατά τις οκτώ το βράδυ ομάδα περίπου 50 μελών της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε στους παρέμπορους και στη συνέχεια τα μέλη της παρατάχθηκαν με σημαίες και κοντάρια μπροστά από την Εκκλησία.

Τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , φέρονται να διαπληκτίστηκαν με  τους αλλοδαπούς ΠΑΡΈΜΠΟΡΟΥΣ , τους οποίους και προσπάθησαν να εκδιώξουν από τον χώρο της εκκλησίας, ενώ προτού αποχωρήσουν, αναποδογύρισαν τους πάγκους τους, χωρίς, ωστόσο, να σημειωθεί τραυματισμός.

Ανάμεσα τους ήταν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Γιώργος Γερμενής -γνωστός ως «Καιάδας»-, ο οποίος δήλωσε σχετικά με το περιστατικό: «Ήρθαμε να τιμήσουμε την γιορτή της Παναγίας. Παράλληλα κάναμε μια βόλτα εδώ στο πανηγύρι. Είδαμε και αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι μικροπωλητές και μάλιστα είδαμε και κάποιους λαθρομετανάστες να πουλούν την πραμάτεια τους χωρίς χαρτιά. Εμείς αυτό το καταγγείλαμε στην αστυνομία και εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνει η Χρυσή Αυγή».




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχετε να φατε μαπες οσοι συντασσεστε με τους φασιστες...

Ανώνυμος είπε...

Οι αντισυστημικοι χρυσαυγιτες!!!που δεχτηκαν μετα χαρας τα λεφτα που παιρνουν τα κομματα,που δεχτηκαν τα βουλευτικα αυτοκινητα και πολλα πολλα αλλα.Αυτοι λοιπον τωρα τα βαζουν με τους φτωχοδιαβολους,λες και φταινε αυτοι για την καταντια της χωρας μας.Δεν ειμαι με κανεναν πολιτικα,αλλα ξυπνατε ρε σεις,κυκλους κανει η ιστορια...Οι ανθρωποι αυτοι ειναι επικινδυνοι για την δημοκρατια(στο συνολο τους κατηγορουνται για κακουργηματα,παντελως αμορφωτοι και τραμπουκοι.

Ανώνυμος είπε...

Το "παραεμπόρους" γιατί με κεφαλαία; Μήπως επειδή ο δήμος επιβεβαίωσε πως ήταν νόμιμοι; Aν έχετε το θεό σας, κατεβάστε αυτές τις ανακοινώσεις. Σας ντροπιάζουν σαν συνδικάτο, ακόμη κι αν πρόκειται για την ανευθυνότητα του να αναρτείτε πράγματα χωρίς να έχετε την κατάλληλη ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris