" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κινέζοι ...αλεπουδιάρηδες


Τέσσερα κοντέινερς με προϊόντα παρεμπορίου, απομιμήσεις γνωστών εταιρειών, βρέθηκαν από την Αστυνομία σε περιφραγμένο χώρο στον Ασπρόπυργο, ενώ συνελήφθησαν δύο Κινέζοι, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί σημάτων» και για απόπειρα ενεργητικής δωροδοκίας κατά συναυτουργία.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τη μάντρα στον Ασπρόπυργο, όπου βρίσκονταν δεκάδες κοντέινερς, καθώς και τους δύο Κινέζους να περιεργάζονται ένα από αυτά.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι μέσα στο κοντέινερς υπήρχαν πολλές κούτες με εμπορικά σήματα επώνυμων εταιρειών. 

Οι δύο αλλοδαποί, προκειμένου να μη συνεχιστεί ο έλεγχος, αποπειράθηκαν να δωροδοκήσουν τους αστυνομικούς με 5.000 ευρώ και συνελήφθησαν. 

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων προέκυψε ότι οι συλληφθέντες είχαν ενοικιάσει τέσσερα κοντέινερς, στα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 2.067.608 τεμάχια προϊόντων- μαϊμού, όπως γυαλιά ηλίου, αθλητικά παπούτσια, αρώματα, εμπορικά σήματα επωνύμων εταιρειών κλπ., καθώς και μία εκτυπωτική μηχανή- πρέσα. 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris