" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσημη πρώτη για το Τρικαλινό.


Του ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΑΓΓΑΡΑ
 Πολλοί πάγκοι παρέμειναν κενοί, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που βιώνουν και οι μικροπωλητές 

Υπό βροχή άνοιξε χθες το πρωί τις πύλες της στο κοινό η καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη των Τρικάλων, η οποία θα διαρκέσει μια εβδομάδα.
Δεκάδες περίπτερα με εμπορικά είδη, ψησταριές κι ένα μεγάλο λούνα παρκ συνθέτουν και φέτος το σκηνικό του παζαριού, ενώ αθρόα αναμένεται η προσέλευση των επισκεπτών τις επόμενες ημέρες.
Κατά την χθεσινή έναρξη της ετήσιας εμποροπανήγυρης μικροπωλητές χαρακτήριζαν την κίνηση υποτονική, γεγονός που αποδίδεται στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.
H εμποροπανήγυρη διοργανώνεται για μια ακόμη χρονιά στις Καρυές σε ένα διαμορφωμένο χώρο, έτσι ώστε να υπάρχουν οι κατάλληλες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση εμπόρων και επισκεπτών.
H εμποροπανήγυρη των Τρικάλων είναι η μεγαλύτερη που πραγματοποιείται στην περιοχή, αλλά κι αυτή που έχει τη καλύτερη φήμη, ενώ πέραν των Τρικαλινών την επισκέπτονται και πολλοί κάτοικοι από τους γειτονικούς νομούς.
H διάταξη των περιπτέρων είναι τέτοια, ώστε να μην δυσχεραίνεται η κίνηση των επισκεπτών για τις αγορές τους, ενώ ο Δήμος Τρικκαίων θα παρέχει κάθε εξυπηρέτηση και ενημέρωση στο κοινό, αφού στο χώρο του παζαριού θα βρίσκονται υπάλληλοι της δημοτικής αστυνομίας.
Επιπλέον στις Καρυές όλο το διάστημα που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η εμποροπανήγυρη θα βρίσκονται και άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων όπου θα διεξάγουν ελέγχους για την αποτροπή κλοπών και άλλων συμβάντων.
Να σημειωθεί ότι από το κέντρο της πόλης θα αναχωρούν λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ με προορισμό τις Καρυές για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών της εμποροπανήγυρης.
ΕΡΕΥΝΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris