" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


E.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
(ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ
(Αρ.αποφ 3360,αυξ.αριθ.796ΕΙΔ.6015)
Α.Φ.Μ.: 998396754 --Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τ.Κ. 13561
THΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547918/919
FAX ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547920


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η  χθεσινή παρουσία των ελεγκτικών μηχανισμών του υπουργείου Ανάπτυξης και της Ελληνικής Αστυνομίας στις Θρησκευτικές Εμποροπανηγύρεις του Σταυρού(13-14 Σεπτεμβρίου) σε όλη την Αττική είχε ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν όλοι οι παρέμποροι.
 Αυτό φυσικά ενόχλησε πολλούς!! 
Έως χθες ακούγαμε πως το παραεμπόριο προστατευόταν από <<μπράβους>>, σήμερα όμως και μετά από την πρωινή επιδρομή στα κεντρικά μας γραφεία καταλάβαμε πως οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από αυτό προσέλαβαν τους γνωστούς-αγνώστους !!!από τον αντιεξουσιαστικό χώρο για να μας τρομάξουν. 
Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο δεν μας φοβίζουν αλλά μας γεμίζουν με σθένος και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πάταξη του παρεμπορίου. 


ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αρ.πρωτ. εξερχ. 123/15-08-2012

1 σχόλια:

Λέων Σαββίδης είπε...

μπράβοι κρύβονται πίσω απ' την μαφία των δήθεν Ελλήνων μικροπωλητών, δε φτάνει που σκοτώνεστε για μια θέση έξω απ' τις εκκλήσίες βάσει του ποιος έχει τα καλύτερα κοννέ στις πιάτσες και δεν κόβετε απόδειξη ούτε στην μάνα σας, πάτε να προωθείσετε τον κοινωνικό καννιβαλισμό και το ναζιστικό παρακράτος ως προοπτική για τη χώρα. πίσω σκουληκαντέρες... Μια γλύφετε τον πωπό του Σαμαρά, μια των νεοναζιστών, πάρτε το χαμπάρι παράσιτα, για την μιζέρια σας και την αποτυχία σας να γίνετε μεγάλοι και τρανοί καπιταλιστές φταίει η αχρηστίλα σας, κι όχι οι φουκαράδες που προσπαθούνε να βγάλουν ένα μεροκάματο πουλώντας χλαπάτσες και ομπρέλες, αυτοί τουλάχιστον θέλουν απλά να ζήσουν ειρηνικά (Γι αυτό και γίνονται στόχος των ναζιστών νονών που προωθείτε, κι όχι φυσικά οι ξένες μαφίες ή οι ξένοι τραπεζίτες και "επενδυτές" με τους οποίους τα έχουν μια χαρά), ενώ εσείς δεν είστε παρά ένα συνάφι αποτυχημένων κυρ-παντελήδων, που τόσα χρόνια προσλαμβάνατε πακιστανούς να δουλεύουν στον πάγκο σας για ένα κομμάτι ψωμί, και τώρα ανακαλύψατε ξαφνικά ότι στένεψαν τα φράγκα, οπότε αντί να αγωνιστείτε για κοινωνική δικαιοσύνη και αναδιανομή του πλούτου, εκδηλώνεστε ως αυτό που ήσασταν τόσο καιρό: διεφθαρμένοι κι αμμόρφωτοι γερολαδάδες. ξεφτύλες.

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris