" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Κρουστοπανήγυρη.


από το Γραφείο Τύπου
Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία οι εκδηλώσεις στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβαλ κρουστών «Κρουστοπανηγυρις».

Την Τρίτη 18/9/12 πραγματοποιήθηκαν επίσκεψεις των συντελεστών της παράστασης «Υψηλή Τάση» στο Λύκειο/Γυμνάσιο Βέλου και στο Λύκειο/ Γυμνάσιο Ζευγολατιού. .Η Αθηνά Παππά, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Δημήτρης Μαζιώτης, η Κατερίνα Μαρτίνου και ο καλλιτεχνικός δ/ντης του φεστιβάλ «κρουστοπανήγυρις», έκαναν ανοιχτή συζήτηση με τους μαθητές και αντάλλαξαν απόψεις.

Οι μαθητές συμμετείχαν ενεργά και με ενθουσιασμό στη συζήτηση και εκδήλωσαν το ενδιαφέρον και την προθεσή τους, μετά απο πρόταση/πρόσκληση του κ.Τουλιάτου, να συμμετέχουν στην παράσταση «Υψηλή Τάση».

Το βράδυ της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η θεατρική μουσικοχορευτική παράσταση «Υψηλή Τάση» , στο σινεμα ΑΜΟΡΕ, στο Ζευγολατιό σε σκηνοθεσία και δραματουργική επεξεργασία Αθηνάς Παππά και μουσική επιμέλεια Νίκου Τουλιάτου. Οι μαθητές απο τα σχολεία Βέλου και Ζευγολατιου είχαν την ευκαίρια να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας τα ίδια στην παράσταση.

Το κοινό ενθουσιάστηκε και καταχειροκρότησε στο τέλος τους συντελεστες και τους μαθητες για την πρωτότυπη παράσταση που παρακολούθησαν.

Χαιρετισμό απήυθυνε ο δήμαρχος Βέλου-Βόχας κ.Παπακυριάκος Αννίβας. Με την παρουσία τους τίμησαν ο δ/ντης του Επιμελητηρίου Κορινθιας κ. Κοροβύλος Σωτήρης, οι αντιδήμαρχοι Βέλου κύριοι Παππαλέκκας Αθανασίος, Παλυβός Κων/νος, Μπεκιάρης Δημήτριος και Τρωγάδης Βασίλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κύριοι Παπαθεοφάνους Σπυρος και Πισιμίσης Αθανάσιος καθως και δημοτικοί σύμβουλοι. Επίσης την παράσταση παρακολούθησαν οι δ/ντες των σχολείων Βέλου, Ζευγολατίου και Βραχατίου και ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση των μαθητών τους. Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσια του χάλκινου ολυμπιονίκη στο ακόντιο στους παραολυμπιακούς αγωνες του 2004 κ. Αγγουράκης Χρήστος.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο δήμαρχος και ο κ.Ν.Τουλιάτος έδωσαν αναμνηστικά δώρα στους καλλιτέχνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris