" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΡΤΑ:Η Δημοτική Αρχή βάζοντας πάνω από το συμφέρον του εμπορικού κόσμου της περιοχής το μικροσυμφέρον του Δήμου αποφάσισε να προχωρήσει και φέτος στη διοργάνωση του παζαριού.

Βαρύτατες εκφράσεις σε βάρος της Δημοτικής Αρχής και του δημάρχου ακούστηκαν κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας, όπου συζητήθηκε η διοργάνωση της εμποροπανήγυρης.
Η Δημοτική Αρχή βάζοντας πάνω από το συμφέρον του εμπορικού κόσμου της περιοχής το μικροσυμφέρον του Δήμου αποφάσισε να προχωρήσει και φέτος στη διοργάνωση του παζαριού.
Απόφαση που βρίσκεται κόντρα στις προεκλογικές της δεσμεύσεις και σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Εμπορικό Σύλλογο, ο οποίος παρέστη σύσσωμος στο Δημοτικό Συμβούλιο.
«Ντροπή», «Αίσχος», «Άλλα λέγατε προεκλογικά», «Εμείς σας ψηφίζουμε» ήταν μόνο μερικές από τις εκφράσεις που ακούστηκαν στη διάρκεια της συνεδρίασης με αποδέκτες τα μέλη της Δημοτικής Αρχής.
Η απόφαση για την διοργάνωση του παζαριού, από τις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου, ελήφθη κατά πλειοψηφία με το δεύτερο σκέλος της να περιλαμβάνει την πρόταση για τη συγκρότηση επιτροπής η οποία θα προτείνει την αλλαγή του χαρακτήρα της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris