" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού: Λιγότεροι εκθέτες φέτος – Μόνο 1300!!!


 Στο τελικό στάδιο βρί­σκονται στο Αργος Ορεστικό οι προετοι­μασίες για τη διοργάνωση της εμποροπανήγυρης, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 26 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου.
Περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά είναι οι έμποροι ( κυ­ρίως ιδιοκτήτες βιοτεχνιών) οι οποίοι εκδήλωσαν ενδια­φέρον να συμμετάσχουν.Ωστόσο…
όπως ανέφερε σε συνέντευξή του ο Δήμαρχος Ορεστίδος Πάνος Κεπαπτσόγλου, οι παράγκες που έχουν οριστεί για τα εμπορικά καταστήματα, θα είναι κατά 180 λιγότερες από πέρσι.
Στους 1300 ανέρχονται συνολικά οι χώροι που θα καλύψουν τόσο οι εκθέτες, όσο και οι ψησταριές.
Στο χώρο, θα υπάρχουν εγκαταστάσεις ντους και χημικές τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των εκθετών και των επισκεπτών.
Εξάλλου, τις επόμενες μέρες ο Δήμαρχος Ορεστίδος, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της Αστυνομίας με σκοπό τη λήψη μέτρων με στόχο την αποφυγή κλοπών αλλά και επεισοδίων κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, ενώ παράλληλα θα εποπτεύουν την περιοχή και μέλη εταιρείας security.
Η εμποροπανήγυρη του Αργούς Ορεστικού, απασχόλησε τη συνάντηση που είχε πριν από λίγες μέρες ο Δήμαρχος Ορε­στίδος Πάνος Κεπαπτσόγλου με τον πρόεδρο του Επιμελη­τηρίου Χαράλαμπο Καραταγλίδη και τα μέλη της διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Καστοριάς.
Κατά τη συνάντηση η οποία σύμφωνα με τον κ. Κεπαπτσό­γλου διεξήχθη σε καλό κλίμα, ο Εμπορικός Σύλλογος κατέ­θεσε σειρά αιτημάτων τα οποία μεταξύ άλλων περιελάμβαναν: την τήρηση του ποσοστού μικροπωλητών λαϊκών αγορών, τη δημιουργία χώρων υγειονομικού ενδια­φέροντος, τη μείωση των χώρων έκθεσης κ.α.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ορεστίδος, τα περισσότερα από τα αιτήματα τα οποία έχει υποβάλλει και ο Εμπορικός Σύλ­λογος Άργους Ορεστικού, έχουν επιλυθεί.

Ελένη Ψωμαδάκη
Εφημερίδα Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris