" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Meet Market Μαρτίου: H 2ήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας

Το Meet Market "ξαναχτυπά", αυτή τη φορά στον πολυχώρο Αθηναϊδα, το σαββατοκύριακο 16 και 17 Μαρτίου 2014, με πρωτότυπες δημιουργίες και καλές μουσικές.

Το Meet Market είναι μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Σε αυτή τη νομαδική αγορά μπορείτε να βρείτε τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες και καλή διάθεση, χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets κ.α. 

Στο ισόγειο της Αθηναϊδας πάνω από 80 συμμετέχοντες θα έχουν στήσει τους πάγκους τους, ενώ η ομάδα Sacred Room θα είναι εκεί για να σας χαλαρώσει με ένα μασάζ. Ωστόσο, δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις, αφού περνώντας από το κεντρικό ταμείο θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε δώρα παίζοντας. 

Παράλληλα, στη μουσική σκηνή της Αθηναϊδας θα γίνουν καταπληκτικά πράγματα όπως παρουσίαση του εκπαιδευτικού οργανισμού "ΔΗΜΗΤΡΑ" (μια αξιέπαινη προσπάθεια που βοηθάει τους τολμηρούς που θέλουν να αλλάξουν επαγγελματικό προσανατολισμό), παιδικές δραστηριότητες και θέατρο για παιδιά και για ενήλικες από την ομάδα "Πυγολαμπίδες", παιδική θεατρική παράσταση "Ακούς τη γιορτή;" από την ομάδα Τσόκαρα, stand up comedy με τον Λάμπρο Φισφή, και παρουσίαση του cd "Zentai Teki Ni" του Billa Qause όλα δωρεάν. 

Οι ώρες λειτουργίας του Meet Market το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαρτίου είναι 13.00-23.00. 

Πολυχώρος Αθηναϊς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris