ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Ελληνικό φεστιβάλ <ΕΣΤΙΑ> ...λίγο πριν την Ανταρκτική.

Ελληνικά χρώματα στο φεστιβάλ «Εστία»- Δείτε τις φωτογραφίεςΤο νοτιότερο λιμάνι της Αυστραλίας, το τελευταίο πριν την Ανταρκτική, ντύθηκε στα γαλανόλευκα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. 
Το λιμάνι του Χόμπαρτ της Τασμάνιας «πλημμύρισε» Ελλάδα  καθώς για 21η συνεχή χρονιά διοργανώθηκε το Ελληνικό Φεστιβάλ «Εστία».

Ελληνικά χρώματα, ήχοι και γεύσεις κυριάρχησαν στο χώρο του λιμανιού με δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, ανάμεσά στους οποίους ο πρωθυπουργός της πολιτείας Γουίλ Χότζμαν, πολιτικοί και πολλές διασημότητες, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ. 

Την μεγαλύτερη έκπληξη τη βίωσαν όμως οι επιβάτες κρουαζιερόπλοιου που πέρασε από το Χόμπαρτ, οι οποίοι όπως είπαν ήταν ανέλπιστο «να αντικρίσουν» στο τελευταίο λιμάνι πριν την Ανταρκτική μια Ελλάδα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris