" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πανηγύρι Ευαγγελισμού στο Δήμο Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη

Πανηγύρι Ευαγγελισμού στο Δήμο Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη
Σήμερα 11:30 π.μ. πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συγκέντρωση σε αίθουσα του Δημαρχιακού μεγάρου με θέμα το πανηγύρι του Ευαγγελισμού(24-25 ΜΑΡΤΙΟΥ)  που λαμβάνει χώρα στον προαναφερόμενο Δήμο.
Επικεφαλής της συγκέντρωσης ήταν ο Αντιδήμαρχος κ. Μπίχτας Παύλος και σύσσωμο το αρμόδιο τμήμα έκδοσης των σχετικών αδειών.
Παρουσία όλων και κατόπιν κάποιων τοποθετήσεων των ενδιαφερομένων για συμμετοχή αποφασίστηκε ομόφωνα, να προχωρήσει ο Δήμος στην έκδοση των αδειών <<άνευ κλήρωσης>>
Από τη σειρά μας επικροτούμε αυτή την πρωτοβουλία του αρμόδιου τμήματος καθώς και του Αντιδημάρχου κ. Μπίχτα Παύλου, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς αφού εξυπηρέτησαν τον Φορέα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,  με τη σημείωση ότι με αυτή τη δίκαιη απόφαση(άνευ κλήρωσης), αποφύγαμε τη διαδικασία του <<λαϊκού λαχείου>> η οποία αν μη τι άλλο επιζήμια είναι για όλους μας και ευελπιστούμε αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη να συνεχιστεί και σε αυτούς  τους Δήμους της χώρας, οι οποίοι συνεχίζουν να κληρώνουν τις θέσεις εργασίας μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris