" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ:δημιουργία υπαίθριων, πολυεθνικών χώρων, όπου μετανάστες θα μπορούν να πωλούν αγαθά από τις χώρες προέλευσής τους.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε τους πέντε άξονες της πρότασής του για το Δήμο Αθηναίων. Σχετικά με την οικονομία και το παρεμπόριο, τόνισε πως πρέπει να χτυπηθεί στα σημεία εισόδου του, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για δημιουργία υπαίθριων, πολυεθνικών χώρων, όπου μετανάστες θα μπορούν να πωλούν αγαθά από τις χώρες προέλευσής τους.

Επίθεση στο Γιώργο Καμίνη, τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και το Νικήτα Κακλαμάνη εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμος Αθηναίων Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κατηγορώντας τους ανθυποψηφίους του για «πλεόνασμα υποκρισίας και υποτέλειας» και κάνοντας λόγο για υποψηφίους που είναι υποστηρικτές του «κυβερνητικού προεκλογικού success story».

Σε ομιλία του στο Γκάζι, ο κ. Σακελλαρίδης παρουσίασε τους πέντε άξονες της πρότασής του για το Δήμο.

Πρώτος άξονας είναι η αντιμετώπιση της κοινωνικής κρίσης στην πόλη, με τον κ. Σακελλαρίδη να σημειώνει πως χρειάζονται δυνάμεις αλληλεγγύης.

Δεύτερος άξονας είναι η μάχη για την ποιότητα της ζωής, με σημαντικές αναπλάσεις στην Αθήνα.

Τρίτος άξονας είναι ο πολιτισμός.

Τέταρτος άξονας και κατά εμάς κυριότερο είναι η οικονομία, με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει πως το παρεμπόριο πρέπει να χτυπηθεί στα σημεία εισόδου του, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για δημιουργία υπαίθριων, πολυεθνικών χώρων, όπου μετανάστες θα μπορούν να πωλούν αγαθά από τις χώρες προέλευσής τους.

Πέμπτος άξονας είναι η δράση του Δήμου για τη δημοκρατία, με βάση τη συμμετοχή και τα δικαιώματα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris