ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Ντόλος Νεκτάριος: Στηρίζω Γ.Καμίνη για την Αθήνα

Ως πρόεδρος του Δευτεροβάθμιου Συνδικάτου Φορέα στο χώρο του υπαιθρίου εμπορίου, τιμώντας τη παρούσα διοίκηση του Δήμου Αθηναίων και με την ευκαιρία των επερχόμενων δημοτικών εκλογών το μήνα ΜΑΪΟ, στηρίζω την

υποψηφιότητα του Σημερινού Δημάρχου Αθηναίων κ. Καμίνη Γιώργου και καλώ τόσο τα πρωτοβάθμια Σωματεία-μέλη του Συνδικάτου μας, όσο και όλους τους ενεργούς συνάδελφους που εκτελούν το δικαίωμα ψήφου εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων, να υποστηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις αυτούς που ασπάστηκαν το δικαίωμα εργασίας μας στις Πανηγύρεις και συνεχίζουν να μας τιμούν προωθώντας την εξεύρεση νέων χώρων εργασίας.
(Κυριακάτικο παζάρι-εκθέσεις κ.τ.λ.)
Με τιμή