Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Όπως παλιά στη Νίκαια αλλά με συμμετοχή του Συνδικάτου μικροπωλητών.

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Συνάντησε με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Νίκαιας-Α.Ι.Ρέντη κ. Μπίχτα Παύλο είχε σήμερα το απόγευμα, σε προκαθορισμένο ραντεβού αντιπροσωπεία του Φορέα μας, μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των Σωματείων ΣΥΕ και ΝΕΜΕΣΙΣ.
Θέμα της συνάντησης ήταν αποκλειστικά και μόνο η διευθέτηση των θέσεων για το πανηγύρι του Ευαγγελισμού(24-25 Μαρτίου) και ει δυνατόν τη αποφυγή της κλήρωσης.
Κατόπιν συντόμου ομιλίας και ανταλλαγής απόψεων, η ουσία της συζήτησης κατέληξε στην συνεννόηση μεταξύ του Φορέα μας και των εμπλεκομένων τα προηγούμενα χρόνια Σωματείων,  για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων συναδέλφων, τουλάχιστον δυο ημέρες προ της τέλεσης της κλήρωσης των θέσεων, με σκοπό την αποφυγή αυτής.
Πιστοί στις αρχές μας και πάντα με γνώμονά μας το δίκαιο των συναδέλφων είμαστε βέβαιοι πως θα αποφευχθεί η διαδικασία της κλήρωσης των θέσεων εργασίας μας.