ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΧΩΡΑΣ

ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018
ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ NAYΠAKTOY

ΑΠΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ EΩΣ 01 NOEMBΡIOY 2018
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 05:00 μ.μ. ΤΗΛ 210- 85 47 920 ''

Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Έκθεση για τα κρητικά προϊόντα στο 3ο Παγκρήτιο Φόρουμ.

Θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης
Πραγματοποιείται σήμερα στο ΔΕΚΚ το «3ο Παγκρήτιο Forum προώθησης των Κρητικών προϊόντων στα Κρητικά ξενοδοχεία και δίκτυα διανομής».

Και φέτος, κατά τη διάρκειά του, ξενοδόχοι και παραγωγοί της Κρήτης θα συναντηθούν ώστε τα τοπικά προϊόντα να προωθηθούν και ν' αναδειχθούν στην κουζίνα των Κρητικών ξενοδοχείων και κατά τη φετινή τουριστική περίοδο, αποτελώντας τους πρεσβευτές της Κρητικής διατροφής στο εξωτερικό, μέσω των φιλοξενούμενων τουριστών. Επίσης στόχος είναι η στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και των Κρητικών προϊόντων – τόσο των αγροτικών προϊόντων όσο και των βιομηχανικών - για την ανάπτυξη και εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.

Το Forum αποτελεί πλέον θεσμό για την τοπική οικονομία και έχει αποκτήσει Παγκρήτιο χαρακτήρα, καθώς διοργανώνεται τώρα από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης σε συνεργασία με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού.