" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΟΝΝΕΔ: Δράση κατά του παρεμπορίου.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 ,την Πέμπτη 20 Μαρτίου και το Σάββατο 22 Μαρτίου η δράση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης για το παρεμπόριο.
Μέλη της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης διένειμαν 1000 ερωτηματολόγια για την αξιολόγηση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις εξαιτίας του παρεμπόριου.
Η δράση διανομής έλαβε χώρα σε όλη τη Θεσσαλονίκη , καθώς συμμετείχαν μέλη από όλες τις Νομαρχιακές Επιτροπές ενώ την διεξαγωγή ανέλαβαν οι Βασίλης Μανταζής και Γιάννης Γιάντσης.
Με την συλλογή των ερωτηματολογίων θα γίνει εξαγωγή συμπερασμάτων, που θα κατατεθούν προτάσεις στους αρμόδιους φορείς και θα παρουσιαστούν σε προσεχή εκδήλωση.
Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η επόμενη φάση της καμπάνιας για το παρεμπόριο και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με τους θεσμικούς εκπροσώπους των τοπικών επιχειρήσεων.
Με το πέρας της διανομής ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Θοδωρής Καραγιάννης δήλωσε: «Το παρεμπόριο πλήττει τη μέση οικογένεια το μέσο ελεύθερο επαγγελματία, αυτόν που στις μέρες μας προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και δόντια την επιχείρηση του ανοικτή, όντας συγχρόνως τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του προς το κράτος. Την ίδια στιγμή κάποιοι από βαρεία αμέλεια, ή από δόλο αφήνουν το παραεμπόριο να δρά ελεύθερα. Βγήκαμε στη κοινωνία και πήραμε το εξής μήνυμα αυτό πρέπει να τελειώνει άμεσα. Όλοι οι φορείς πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους αλλιώς να δράσει άμεσα η δικαιοσύνη.»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris