" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Κλειστή μέχρι νεωτέρας η ΑΣΟΕΕ λόγω των επεισοδίων μεταξύ αστυνομίας και παρεμπόρων.

Τι αναφέρει η απόφαση της πρυτανείας

Κλείνει επ’ αόριστον το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά από σχετική απόφαση της πρυτανείας, εξαιτίας των επεισοδίων που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στη διάρκεια επιχειρήσεων της αστυνομίας κατά του παρεμπορίου, μπροστά στην είσοδο του Ιδρύματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρυτανείας αναφέρει:

«Τις τελευταίες ημέρες, λαμβάνουν χώρα αστυνομικές επιχειρήσεις με σκοπό την αντιμετώπιση του παραεμπορίου που πραγματοποιείται επί του πεζοδρομίου της οδού Πατησίων, μπροστά από την είσοδο του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια αυτών των επιχειρήσεων διαδραματίζονται βίαια επεισόδια σοβαρής έκτασης μεταξύ της αστυνομίας, των ασκούντων το παραεμπόριο, καθώς και υποστηρικτών τους.

Ως αποτέλεσμα, έχει τεθεί κατ’ επανάληψη σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των μελών της κοινότητάς μας και έχει διαταραχθεί σε σοβαρό βαθμό η ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου. Υπό αυτές τις συνθήκες το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει, σύμφωνα με τους σκοπούς του. Για τον λόγο αυτό το κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου θα παραμείνει κλειστό από σήμερα 12/3/2014, 21:00, μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris