" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Μην κλικάρετε στην παρακάτω φωτο.

Το Συνδικάτο μας μάχεται κατά της <<περιβόητης κλήρωσης>>των θέσεων εργασίας μας σε όλους τους Δήμους της Επικράτειας.
Μαζί με εμάς και όλα τα Συνδικαλιστικά Σωματεία που δραστηριοποιούνται στο χώρο μας, ενταγμένα στον Φορέα μας..
1. Η παράγραφος 1 του άρθρου 2 του ν. 2323/1995 (ΦΕΚ 145 Α), όπως ισχύει, αντικαθίσταται ως ακολούθως: NOMOΣ ΥΠ ΑΡΙΘ. 3769 /αρθρο 16 αναφέρει:
«1. Για τη συμμετοχή σε υπαίθριες αγορές, δηλαδή σε εμποροπανηγύρεις που διενεργούνται με την ευκαιρία θρησκευτικών ή επετειακών εορτών, σε παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις και ζωοπανηγύρεις που τελούνται μία φορά το χρόνο, σε πασχαλινές και σε χριστουγεννιάτικες αγορές, απαιτείται άδεια. Η ισχύς των αδειών αυτών δεν μπορεί να υπερβαίνει για τις εμποροπανηγύρεις των θρησκευτικών ή επετειακών εορτών τις πέντε (5) συναπτές ημέρες, για τις παραδοσιακές εμποροπανηγύρεις και ζωοπανηγύρεις που τελούνται μία φορά το χρόνο τις επτά (7) συναπτές ημέρες, για τις πασχαλινές αγορές τις δέκα (10) συναπτές ημέρες και για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τις δεκαπέντε (15) συναπτές ημέρες. 
Οι άδειες χορηγούνται: α) σε επαγγελματίες εμπόρους που νόμιμα δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε υπαίθριες αγορές (υπαίθριοι πωλητές), β) σε κατόχους άδειας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές, γ) σε κατόχους άδειας πωλητή λαϊκών αγορών που λειτουργούν εκτός της περιφέρειας των Ν.Α. Αθηνών - Πειραιώς και Θεσσαλονίκης, δ) σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου (στάσιμου ή πλανόδιου) εμπορίου και ε) σε λοιπούς εμπόρους. 
Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται με δημόσια κλήρωση που διενεργείται μεταξύ των ενδιαφερομένων από το νομαρχιακό, το δημοτικό ή κοινοτικό συμβούλιο, κατά περίπτωση, κατά την οποία οι διαθέσιμες άδειες κληρώνονται............................................
Κάποιοι υποβάλλουν περίεργες εξουσιοδοτήσεις.
Μήπως πρέπει να τις αλλάξουν ή καλά είναι και έτσι;;;
(μην κλικάρετε στην παρακάτω φωτο)
Απουσίαζαν από τις πορείες μας;;;
(κλικ στην παρακάτω φωτο)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris