" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Παρατηρήσεις για τα πανηγύρια στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Υπόμνημα θα υποβάλει τις επόμενες ημέρες ο Φορέας μας, στο Δήμο Ελληνικού- Αργυρούπολης σχετικά με την τροποποίηση κάποιων όρων συμμετοχής στις Εμποροπανηγύρεις του Δήμου..
Σύμφωνα με τις κανονιστικές αποφάσεις του Δήμου, χρήζουν τροποποίησης τα κάτωθι:
(απόσπασμα από το υπόμνημα που θα κατατεθεί στο Δήμο).
............................
Το Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας δευτεροβάθμιο Συνδικαλιστικό όργανο στο χώρο του υπαιθρίου εμπορίου και κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερόμενων συναδέλφων για συμμετοχή τους στις Εμποροπανηγύρεις που λειτουργούν εντός των ορίων δικαιοδοσίας σας και έχοντας υπόψη του την κανονιστική απόφαση του αρμοδίου τμήματος της υπηρεσίας σας, σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας και τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής σημειώνει και παρατηρεί τα κάτωθι:

1. Παρατηρείται το φαινόμενο κάποιοι ιδιώτες να αιτούνται (για λογαριασμό άλλων)  τη συμμετοχή τους στις Εμποροπανηγύρεις του Δήμου σας, δηλώνοντας ψευδώς ότι εμπορεύονται είδη όπως παιχνίδια, είδη οικιακής χρήσης κ.τ.λ. οι οποίοι  δυνάμει της κανονιστικής απόφασης, μπορούν να αδειοδοτηθούν έως και 08 μέτρα.

2. Η κανονιστική απόφαση επιπλέον αναφέρει πως άνευ κλήρωσης και κατά σειρά προτεραιότητας, λαμβάνουν θέσεις αρχικά οι δημότες και κατόπιν οι κάτοικοι της περιοχής σας.

3. Οι προκαθορισμένες θέσεις για ψησταριές (καντίνες) δίδονται σε όλους τους αιτούντες ανεξαρτήτως αν κάποιοι διατηρούν ελλιπή παραστατικά στοιχεία και έναρξη εργασιών για τις προαναφερόμενες θέσεις.

4. Υψηλό το τίμημα της Α΄Ζώνης μιας και ο ενδιαφερόμενος συνάδελφος πληρώνει 180 ευρώ τα 4 μέτρα.

5. Η κανονιστική απόφαση του Δήμου σας αναφέρει πως οι πάγκοι των συναδέλφων, να στήνονται την παραμονή της πανήγυρης μετά το κλείσιμο των μαγαζιών.

η συνέχεια και οι προτάσεις μας.....στο Δημαρχείο

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris