" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Κατάθεση Ερώτησης της Τομεάρχου Ανάπτυξης Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για τις Λαϊκές Αγορές

  7 Μαρτίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κατάθεση Ερώτησης της Τομεάρχου Ανάπτυξης Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή για τις Λαϊκές Αγορές

Ραχήλ Μακρή: « Με το ‘’πιστόλι στον κρόταφο’’, η Συγκυβέρνηση συνεχίζει ακάθεκτη το σχέδιο φτωχοποίησης της Ελληνικής Κοινωνίας που περιλαμβάνει και τη διάλυση των Λαϊκών Αγορών»

          Η ανικανότητα της Συγκυβέρνησης να ελέγξει τους παράνομους πωλητές στις λαϊκές αγορές, καταδικάζει σε θάνατο τους νόμιμους. Το Υπουργείο Ανάπτυξης με τον ν. 4152/2013 καταργεί τη διαδικασία θεώρησης των επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών και καθιερώνει την ανανέωσή τους, ενιαία σε όλη την επικράτεια, κάθε τρία έτη, αρχής γενομένης από τον Νοέμβριο του 2014. 

Η Κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ρίχνει αλάτι στις πληγές των ήδη πληγωμένων πωλητών λαϊκών αγορών, αφού απαιτεί φορολογική ενημερότητα της αρμόδιας ΔΟΥ και βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας του ασφαλιστικού τους φορέα, τη στιγμή που ο τζίρος τους έχει συρρικνωθεί στο έπακρο.

Με το «πιστόλι στον κρόταφο», η Συγκυβέρνηση που έσπασε κάθε ρεκόρ στα ποσοστά ανεργίας της χώρας μας, συνεχίζει ακάθεκτη μέχρι να μηδενίσει το κοντέρ και μαζί με αυτό να εξαφανίσει από τον χάρτη τον μέσο Έλληνα.
 Ταφόπλακα των πωλητών λαϊκών αγορών αποτελούν τα λεγόμενα «Farmers Markets», οι κατά  τα αμερικανικά πρότυπα αγορές παραγωγών, που το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων διατυμπανίζει πως θα είναι χωρίς μεσάζοντες,  όμως η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας Θεσσαλίας Θράκης (Ο.Σ.Ε.Π.Π.Λ.Α.Μ.Θ.Θ.) καταγγέλλει πως «ο νέος θεσμός περιλαμβάνει μεσάζοντες, μιας και οι παραγωγοί αυτοί των farmers’ markets, θα πληρώνουν ενοίκιο σε κάποιον επιχειρηματία, ο οποίος θα τους διαθέτει στεγασμένο χώρο για τη διάθεση των προϊόντων τους». Κάπως έτσι, μετά το «θάνατο του εμποράκου» με τα εκατοντάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις σε ολόκληρη τη χώρα, επέρχεται και ο αιφνίδιος θάνατος του πωλητή λαϊκών αγορών.

Προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια που οδηγούν στην φτωχοποίηση ενός ακόμη κλάδου, η τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή κατέθεσε την υπ. αριθμ. πρωτ. 6697/04-03-14 ερώτηση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.
Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή
Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531
25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842
rachil.makri@parliament.gr

Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ:
(ΕΔΩ!!!)

1 σχόλια:

MPD είπε...


Προνόμιο ..στην υγεία

Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» έχει εντάξει στο δίκτυο του, 200 από τις μεγαλύτερες ιατρικές μονάδες σε όλη την Ελλάδα που αυξάνονται καθημερινά.1.650 γιατροι,53 ειδικοτητες Ήδη, 25.000 μέλη της κάρτας απολαμβάνουν:
-δωρεάν ιατρικές εξετάσεις και checkup,
-εκπτώσεις σε έξοδα νοσηλείας,
-απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς των μεγαλύτερων ιατρικών μονάδων σε όλη την Ελλάδα (Metropolitan, Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, Ευρωκλινική, Ιασώ General κ.α.)
-άλλα μοναδικά προνόμια όπως αιμοληψίες κατ’ οίκον, δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο κ.α.

Προνόμιο… στην κατανάλωση

Ταυτόχρονα, 1.800 επιχειρήσεις και μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, από 20 διαφορετικούς

Προνόμιο.. στην εργασία

Το mpdclub A.E προσφέρει δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης και σταδιοδρομίας στον χώρο των πωλήσεων και δίνει τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να ενισχύσουν το εισόδημά τους, συμμετέχοντας στο δίκτυο των πωλήσεων της κάρτας.
Προνόμιο… στην ευκολία
Το «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» δεν χρειάζεται οδηγίες χρήσης. Είναι απλό και με άμεσο όφελος, χωρίς πολύπλοκες και κουραστικές διαδικασίες επιβράβευσης και επιστροφών. Με την επίδειξη της κάρτας στην συμβεβλημένη επιχείρηση δικαιούστε άμεσα την προσδιορισμένη έκπτωσηή προσφορά.
Προνόμιο.. στην εξυπηρέτηση
Με 400 και πλέον συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα και καθημερινή τηλεφωνική υποστήριξη από όλους τους ανθρώπους του mpdclub, οι κάτοχοι της κάρτας απολαμβάνουν άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση

Προνόμιο.. για τους Συνεργατες κτους πωλητες
Η εταιρεια μας πιστευει ακραδαντα στη ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ !

'' Μην αφησετε ουτε μια μερα να παει χαμενη.Ειμαστε διπλα σδαςστη προσπαθεια που θα κανετε κ πιστευουμε στις ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ""


Το δίκτυο του «ΠΡΟΝΟΜΙΟ με κάρτα» καλύπτει σήμερα την περιοχή της Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Θεσσαλίας και της Καλαμάτας, ενώ εξαπλώνεται καθημερινά. Ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προνόμια και τις προσφορές της κάρτας από την ιστοσελίδα www.mekarta.gr και στα τηλέφωνα 213 025 0067
2130777577




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ!


Σε μια εποχή που το εισόδημά μας συνεχώς μειώνεται και το αίσθημα της ανασφάλειας είναι πλέον κομμάτι της καθημερινότητάς μας, η ανάγκη για την εξασφάλιση του ύψιστου αγαθού της ΥΓΕΙΑΣ μας, γίνεται όλο και πιο επιτακτική. Το “περιβάλλον” της κοινωνικής ασφάλισης αντί να διευκολύνει, δημιουργεί όλο και περισσότερα προβλήματα και εμπόδια.

Γιατί σήμερα να έχουμε να αντιμετωπίσουμε:
• Μεγάλες λίστες αναμονής για ραντεβού;
• Yπολειτουργία μικροβιολογικών εργαστηρίων;
• Άνιση κατανομή των γιατρών στα νοσοκομειακά ιδρύματα;
• Αδυναμία άμεσης εξυπηρέτησης;
• Αδυναμία επιλογής ιδρύματος σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού;
• Μεγάλα κόστη επίσκεψης και πολλά άλλα…

Δεν αξίζει να έχουμε εξασφαλίσει τουλάχιστον τα βασικά για την Πρωτοβάθμια Περίθαλψη μας;
Η “Προνόμιο με κάρτα” υποστηρίζει την “ΥΓΕΙΑ” σας, προσφέροντας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ παροχές και προνόμια:

• ΔΩΡΕΑΝ 11check-up ετησιως
• ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες επισκέψεις
• ΔΩΡΕΑΝ εξετάσεις στο ιατρείο μεταβολισμού-διαβητολογικό & παχυσαρκίας
• ΔΩΡΕΑΝ οδοντιατρικές υπηρεσίες
• ΔΩΡΕΑΝ αιμοληψία κατ' οίκον
• ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά με ασθενοφόρο
• ΔΩΡΕΑΝ φυσικοθεραπείες
• ΔΩΡΕΑΝ ακτινογραφία θώρακος
• ΔΩΡΕΑΝ Ηλεκτροκαρδιογράφημα
• ΔΩΡΕΑΝ υπερηχογράφημα άνω & κάτω κοιλίας
• ΔΩΡΕΑΝ χρήση 24ωρου συντονιστικού κέντρου για παροχή ιατρικών συμβουλών
• ΔΩΡΕΑΝ δερματολογικές εξετάσεις
• ΔΩΡΕΑΝ υπέρηχος θυρεοειδούς
......επιλπεον διαθεσιμοι 1650 γιατροι σε 53 ειδικοτητες μεσω του doctoranytime.

Σημερα 25.000 μελη,400 πιστοποιημενοι συνεργατες μιλουν για τα μοναδικα ΠΡΟΝΟΜΙΑ της καρτας.

Επιπλέον η “Προνόμιο με κάρτα” συνεισφέρει στον οικονομικό προϋπολογισμό σας και στην διασφάλιση του βιοτικού επιπέδου σας, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% σε πάνω από 2.000 επιχειρήσεις σε ολη την Ελλαδα.
πληροφοριες www.mekarta.gr τηλ 2130250067
801 8000 000

www.mekarta.gr

ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ LINK

http://youtu.be/OrqFF2UQCDA


http://youtu.be/VTMXLnvSjQs


http://youtu.be/q2vm2SqvmwE

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris