" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΡΟΔΟΣ: τέλος οι μικροπωλητές από το Νεώριο.

Θέματα σχετιζόμενα με τις θέσεις των μικροπωλητών στην πόλη της Ρόδου καθώς και την εμφάνισή τους συζητήθηκαν στη συνεδρίαση του συμβουλίου της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που πραγματοποιήθηκε προχθές, υπό την προεδρία του αντιδημάρχου και υποψηφίου δημάρχου Ρόδου κ. Στράτου Καρίκη. 
Ο αντιδήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων, στην τοποθέτησή του πως οι μικροπωλητές που διαθέτουν προς πώληση σνάκ, ξηρούς καρπούς, χυμούς και παγωτά, θα πρέπει να φορούν στολές και να είναι περιποιημένοι . 
«Συζητήσαμε για τους στάσιμους μικροπωλητές. Εγκρίναμε τις θέσεις που έχουν καθοριστεί με εισήγηση του συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας Ρόδου», δήλωσε μετά τη συνεδρίαση ο δικηγόρος-στέλεχος τη Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κώστας Γιαννακός. 
Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τους μικροπωλητές που δραστηριοποιούνται στο χώρο, απέναντι από το Νεώριο, ο κ. Γιαννακός δήλωσε:
 «Οι μικροπωλητές δεν νομιμοποιούνται να μείνουν στο χώρο που είναι απέναντι από το Νεώριο. Εκδόθηκε απόφαση από το Πρωτοδικείο Ρόδου με την οποία απορρίφθηκε το αίτημα που είχαν καταθέσει για να μείνουν στο χώρο. Είχαμε συνάντηση την προηγούμενη εβδομάδα με τον εισαγγελέα Πρωτοδικών και θα του κοινοποιήσουμε έγγραφο σχετικό με το θέμα. Μετά από την κίνηση αυτή θα δοθεί η εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στη μετακίνηση των μικροπωλητών από την συγκεκριμένη περιοχή».

Πηγή: www.dimokratiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris