" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Δικαίωση για το πανηγύρι στην Π.Φώκαια.

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
Π.ΦΩΚΑΙΑ.
Οι έξυπνες κινήσεις των εκπροσώπων του Φορέα μας κατά την περυσινή πανήγυρη της Αγίας Ειρήνης στην Π.Φώκαια απέφερε καρπούς.
Για την ιστορία αναφέρουμε πως η κανονιστική πέρυσι αναφορικά με τον τρόπο τέλεσης της πανήγυρης της Αγίας Ειρήνης(04-05 ΜΑΙΟΥ) άλλαξε εν μια νυκτί και το πανηγύρι μεταφέρθηκε ναι μεν περιμετρικά του ιερού ναού αλλά σε χώρο μακριά από τον παράλιο και κεντρικό δρόμο της πόλης.
Το αποτέλεσμα για άλλη μια φορά γνωστό.
Αναδουλειά για όλα τα μαγαζιά της πόλης και συνάμα πτώση στον τζίρο των πάγκων των συναδέλφων μας.Αντιπροσωπεία μελών μας συγκέντρωσε υπογραφές από όλους τους επαγγελματίες μαγαζάτορες, κατά της "εγωιστικής" και ταυτόχρονα απερίσκεπτης ενέργειας της διοίκησης του τοπικού συμβουλίου Π.Φώκαιας(κατόπιν της εμμονής του Αντιδημάρχου κ. Τσαλικίδη Μανώλη) με αποτέλεσμα η φετινή απόφαση καθορίζει ξανά τον ίδιο χώρο που επί σειρά ετών είχαμε διεκδικήσει και είχε  εναγκαλιαστεί από ολη την τοπική κοινωνία(επιτηδευματίες της περιοχής και καταναλωτικό κοινό).
Η δικαίωσή μας αποτελεί άλλο ένα ισχυρό κίνητρο για συνέχιση των αγώνων μας οι οποίοι βασίζονται σε υγιή πρότυπα και θεμελιώδεις βάσεις.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris