Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΕΩΣ 06 ΑΠΡΙΛΊΟΥ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΑΖΆΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ

Ως και τις 6 Απριλίου πρόκειται να διαρκέσει το μεγάλο Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνει ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλιοπωλών Ηρακλείου. Στο παζάρι συμμετέχει πληθώρα εκδοτών, ανάμεσα τους και σημαντικοί εκδότες, που μέχρι σήμερα δεν συμμετείχαν σε παρόμοιες δράσεις. Η συμμετοχή τους αποτελεί στήριξη μιας προσπάθειας συλλογικής, που σέβεται τις σχέσεις των επαγγελματιών του κλάδου του βιβλίου.

Ο Σύλλογος μας προσπαθεί με αυτή του την δράση να δώσει ένα διέξοδο στην αδυναμία των φίλων της γνώσης και της ανάγνωσης να προμηθευτούν βιβλία, προτείνοντας μια τεράστια ποικιλία τίτλων που σέβεται όλα τα γούστα και προπάντων υπολογίζει την αδυναμία που δημιουργεί στους βιβλιόφιλους η κρίση που βιώνουμε όλοι μας αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου όπου και προστίθεται:

Ταυτόχρονα επιδιώκει να στηρίξει και τα μέλη του που έχουν πληγεί σημαντικά από αυτήν την ζοφερή πραγματικότητα. Θεωρούμε λοιπόν εξαιρετική την ευκαιρία του Παζαριού μας για τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, που θέλουν να προμηθευτούν βιβλία σε τιμές ευκαιρίας, που φθάνουν μέχρι και 70% της αρχικής τιμής.

Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ψηλά το επίπεδο της έκθεσης μας, ώστε να μπορεί ο κάθε βιβλιόφιλος να ικανοποιήσει τις ανάγκες του χωρίς να είναι υποχρεωμένος να παραχωρήσει τίποτα από τις απαιτήσεις του σε ποιότητα. Στην ουσία πρόκειται για μια Έκθεση Βιβλίου πολύ χαμηλής τιμής. Μια επίσκεψη στο Παζάρι Βιβλίου του Συλλόγου μας αρκεί για να διαπιστώσει ο καθένας τη δυνατότητα που του δίνεται να εφοδιαστεί με καλό και φθηνό βιβλίο.

Το Παζάρι βιβλίου λειτουργεί  καθημερινά από τις 10.00 το πρωί ως τις 10.00 το βράδυ, στο συγκρότημα Talos Plaza.