" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας

Από τις 20 – 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας
Από τις 20- 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί η ετήσια εμποροπανήγυρη Πτολεμαΐδας στο χώρο δίπλα από το σχολικό συγκρότημα του 1ου Επαγγελματικού Λυκείου στην Άνω πόλη.
Σύμφωνα με την Σοφία Λαζαρίδου αρμόδια Αντιδήμαρχο οι τιμές μίσθωσης των χωρών για την έκθεση των εμπορευμάτων δεν θα μεταβληθούν και θα παραμείνουν στα περυσινά επίπεδα ενώ η τιμή εκκίνησης για τα Λούνα πάρκ εκτάσεως 2500 τ. μ  ορίζεται στις 70 χιλιάδες Ε λόγω της επέκτασης του χώρου. Ο χώρος επί της οδού Γράμμου όπου τα προηγούμενα χρόνια λειτουργούσε ως έκθεση προϊόντων ταπητουργίας ( χαλιά) δεν θα δημοπρατηθεί και θα μείνει κενός. Οι πλειοδότες της δημοπρασίας θα έχουν την ευθύνη κατά παντός κινδύνου για τους χώρους που θα εκμισθώσουν ενώ οι δημότες της Εορδαίας δικαιούνται έκπτωσης 40% επί της αξίας του μισθώματος για δύο χώρους. Η δαπάνη κατασκευής των στεγάστρων θα βαρύνει τους μισθωτές και η κατασκευή τους θα γίνει με απευθείας ανάθεση από τη Δημαρχιακή επιτροπή ενώ το ποσό κατασκευής του στεγάστρου θα το εισπράττει απευθείας ο κατασκευαστής από τους εκθέτες. Η τιμή κατασκευής θα καθοριστεί θα καθοριστεί στο συμφωνητικό καθώς και τα ποσό είσπραξης του κατασκευαστή από τους εκθέτες.
Σύμφωνα με τους όρους διακήρυξης της δημαρχιακής επιτροπής ορίζεται τριμελής επιτροπή από Δημοτικούς Συμβούλους που θα έχει την αρμοδιότητα για τη δημοπρασία εκμίσθωσης των χώρων και την  αντιμετώπισης ζητημάτων και προβλημάτων που τυχόν θα παρουσιαστούν, της συντήρησης των ήδη υπαρχουσών χώρων ατομικής υγιεινής, τη μίσθωση των χημικών  WC για την εξυπηρέτηση των εκμισθωτών ύστερα από έρευνα αγοράς που θα διενεργήσει η δημαρχιακή επιτροπή καθορίζοντας τον αριθμό, την τιμή και τους όρους μίσθωσης ενώ η τριμελής επιτροπή των Δημοτικών Συμβούλων θα καθορίσει το χώρο και την τοποθέτηση τους. Η ίδια επιτροπή θα τοποθετήσει μεγάλους κάδους απορριμμάτων οι οποίοι θα εκκενώνονται με ειδικούς γερανούς που ενσωματώνονται σε αυτούς σε σημεία όπου η πρόσβαση των απορριματοφόρων θα είναι αδύνατη ο αριθμός δε και η τιμή μίσθωσης τους θα οριστεί από τη δημαρχιακή επιτροπή ύστερα από εισήγηση της ανωτέρω επιτροπής που θα καθορίσει και τον χώρο τοποθέτησης τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris