" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Φεστιβάλ Λίνδου 2010


Απόλυτη διασκέδαση για τον κόσμο που γέμισε το Paradise Thematic Park με τον μοναδικό Νίκο Κουρκούλη, το Σάββατο 21/08/10, εδωσε ένα επιτυχημένο κλείσιμο στις θαυμάσιες συναυλίες του Φεστιβάλ Λίνδου 2010. Το φεστιβάλ διοργανώθηκε από τους επιχειρηματίες Χούλη Πανταζή και Λάμπη Φλώρα (ιδιοκτήτες του θεματικού πάρκου), με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Have Fun, υπό την αιγίδα του Δήμου Λινδίων.
Το θεματικό πάρκο Λίνδου είναι χώρος φιλοξενίας καλλιτεχνικών διοργανώσεων αφού στο παρελθόν φιλοξένησε με μεγάλη επιτυχία συγκροτήματα όπως Πιξ Λαξ, Μπλε, καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Τσαλίκης, ο Γιάννης Βαρδής, τηλεοπτικές εκπομπές με τον Στράτο Τζώρτζογλου, το MEGA κλπ.
Στην έναρξη, στα πλαίσια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο μεγάλος χορηγός ENGELS & VOELKERS, προσέφερε επιταγές των 1.000€ στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΠΙΔΑ και στην Ορθόδοξη Ιεραποστολική Αδελφότητα Ρόδου «Φως Χριστού». Επί πλέον δόθηκε επιταγή 1.000€ στο μικρό Βασίλη για να μεταβεί στο εξωτερικό για εγχείρηση μετά σοβαρό τραυματισμό. Τις επιταγές παρέδωσε ο κ. Ζερβός Μανώλης, διευθυντής της engels & voegels γιατί αυτό ήταν ένας σημαντικός στόχος των ανθρώπων που υποστήριξαν το Φεστιβάλ Λίνδου 2010.
Ο Νίκος Κουρκούλης με 5μελή ορχήστρα και τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες που τον συνόδευσαν, Κώστα Ηλιού, Μαρία Τζελέπη, Μαρία Ιωαννίδου, τραγούδησαν ασταμάτητα, πάνω από 3 ½ ώρες επί σκηνής με ένα πρόγραμμα που η ροή του διατήρησε αμείωτο το κέφι ως το τελευταίο λεπτό. Το ρεπερτόριο ήταν λαϊκό, περιελάβανε το πρόγραμμα που χάλασε κόσμο το χειμώνα στην Αθήνα, με πολύ χορό και κατέληξε σε τραγούδια δημοτικά που χόρεψαν σε μεγάλο κύκλο στην αυτοσχέδια πίστα μπροστά στη σκηνή όλος ο κόσμος.
Έκπληξη για όλο τον κόσμο ήταν η αυθόρμητη πρόταση γάμου, που έγινε από νεαρό προς την αγαπημένη του και ο Νίκος Κουρκούλης με χαρά του έδωσε χώρο για την ρομαντική κίνηση που μοιράστηκε με όλο τον κόσμο. Φαίνεται ότι η αύρα της Λίνδου και η ρομαντική ατμόσφαιρα του Paradise Thematic Park συμμετέχει στην ευτυχία ακόμη και για μια ζωή. Ο καλλιτέχνης με μεγάλη προθυμία ικανοποίησε το αίτημα του κόσμου και έμεινε μετά το πέρας της εκδήλωσης για να επικοινωνήσει μαζί τους, να φωτογραφηθεί να υπογράψει αυτόγραφα έως αργά τα ξημερώματα.
Με τη βραδιά του Νίκου Κουρκούλη και την επίδοση των χορηγιών, ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Λίνδου 2010 που ξεκίνησε επιτυχημένα με τη μοναδική Νίνα Λοτσάρη, κορυφώθηκε με τον μεγάλο Μίμη Πλέσσα και τον ανεπανάληπτο Κώστα Μακεδόνα και έκλεισε με διασκέδαση και πολύ κέφι με τον Νίκο Κουρκούλη.
Χορηγοί των εκδηλώσεων: ENGELS & VOELKERS, FASS Rhodos Air, RODOS PALACE, όμιλος ξεν/χείων Χατζηλαζάρου, BLUE BAY GROUP OF HOTELS, HOULIS SERVICE
Χορηγοί επικοινωνίας: KOSMOS, RED, rodos events, antenna fm δωδεκανήσου, ράδιο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, TOP fm, apple fm 98, ΡΑΔΙΟ ΛΥΧΝΑΡΙ.
Είναι το ξεκίνημα ενός σοβαρού εγχειρήματος των επιχειρηματιών Χούλη Πανταζή και Λάμπη Φλώρας στα θέματα πολιτισμού και υπόσχεται συνέχεια με επιλογές που θα κάνουν τη Λίνδο επίκεντρο πολιτιστικών εκδηλώσεων στο νησί και πόλο έλξης επισκεπτών! (PP)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris