" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Παρέμποροι Ζακυνθινοί προπηλάκησαν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Εμπόρων

Από:http://www.ioniansports.gr/news/69-news/3188-news-

Επεισόδια μεταξύ των μικροπωλητών που έχουν κατακλύσει το λιμάνι της Ζακύνθου για την εμποροπανήγυρη του Αγίου Διονυσίου στις 24 Αυγούστου σημειώθηκαν γύρω στις 6 μμ απόψε, σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports.gr. Όπως έγινε γνωστό μικροπωλητές διαφώνησαν μεταξύ τους για τα πόστα και για τα μέτρα που έχει δικαίωμα να καταλαμβάνει ο καθένας και δεν άργησαν να έρθουν στα χέρια.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως παρών στα επεισόδια ήταν και ο πρόεδρος των μικροπωλητών, ο οποίος δέχθηκε αρκετές μπουνιές.
Στη συμπλοκή πήραν μέρος γύρω στα 20 άτομα με τους λιμενικούς να τρέχουν να χωρίσουν. Για ένα δεκάλεπτο περίπου ο χώρος που καταλαμβάνουν οι μικροπωλητές κάθε χρόνο πίσω απ' το λιμεναρχείο Ζακύνθου είχε μετατραπεί σε ρινγκ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:
Τα επεισόδια δημιουργήθηκαν εξαιτίας κάποιων ντόπιων Ζακυνθινών οι οποίοι ετσιθελικά και μάλιστα χωρίς παραστατικά και χωρίς τις απαιτούμενες άδειες όπως προβλέπει η νομοθεσία, επιχείρησαν να στήσουν πάγκους με κάθε λογής φαγώσιμα(σουβλάκια-ψησταριές κ.τ.λ.) στην είσοδο της Εμποροπανήγυρης και όταν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαιθρίων Πωλητών Ελλάδος κ. Καζιάνης Σωτήρης, τους υπέδειξε το Νομό, αυτοί τον προπηλάκισαν βιαίως με αποτέλεσμα τόσο την επέμβαση των νομίμων μικροπωλητών όσο και των ανδρών του λιμενικού ταμείου.
Πρέπει κάποτε να καταλάβουν όλοι, πως υποχρέωση των συνδικαλιστικών φορέων είναι η τήρηση της νομιμότητας και χρέος της πολιτείας είναι να εξασφαλίζει την νομιμότητα, με πάταξη του παρεμπορίου, από όπου και εαν προέρχεται.
Και επιτέλους να καταλάβουν όλοι, πως δεν υπάρχει άλλος Νόμος στη Ζάκυνθο, στη Τρίπολη ή στη Καρδίτσα.
Εως πότε θα γίνονται οι συνδικαλιστές θύματα των ορέξεων των παρεμπόρων;
Μήπως όταν θρηνήσουμε κάποιο θύμα, τότε θα μας δικαιώσουν;



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris