" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Άνοιξε χθες τις πύλες της

Ανάμεσα σε περισσότερα από 565 περίπτερα με κάθε λογής εμπορικά είδη, είχαν την ευκαιρία να περιπλανηθούν οι πρώτοι επισκέπτες της εμποροπανήγυρης του Δήμου Αλμυρού, που άνοιξε χθες τις πύλες της και θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου. Εκατοντάδες επισκέπτες κατέκλυσαν από την πρώτη κιόλας ημέρα το μεγαλύτερο παζάρι στο νομό, κάνοντας τις αγορές τους για τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και διασκεδάζοντας στο μεγάλο λούνα παρκ μαζί με τις οικογένειές τους.

«Ποδαρικό» από εκατοντάδες επισκέπτες, έγινε χθες, στο μεγαλύτερο παζάρι της Μαγνησίας, αυτό του Δήμου Αλμυρού.

Η εμποροπανήγυρη που διοργανώνεται από τον ίδιο το Δήμο φιλοξενείται στο χώρο της λαϊκής αγοράς και θα διαρκέσει έως τις 30 Αυγούστου. Στο διάστημα αυτό, εκτιμάται ότι περί τις 30.000 επισκεπτών θα δώσουν το «παρών» στο παραδοσιακό παζάρι.

Όλο το προηγούμενο διάστημα, η Δημοτική Αρχή, εργάστηκε πυρετωδώς για την αυλαία της εμποροπανήγυρης που αναμένεται να εξασφαλίσει έσοδα 350.000 ευρώ για τα ταμεία του Δήμου, κυρίως από τα ενοίκια. Έκανε τις απαιτούμενες επεμβάσεις για τη διαμόρφωση των χώρων, ενώ χώρισε σε τομείς την έκταση κι έτσι, οι επισκέπτες με ευκολία μετακινούνται ανάμεσα στο εμπορικό, ψυχαγωγικό και στο τμήμα διασκέδασης. Τα περίπτερα είναι κατά τέτοιον τρόπο διαρρυθμισμένα, ώστε να μη δυσχεραίνεται η κίνηση του κόσμου. Ιδιαίτερα μεγάλος είναι ο χώρος πάρκινγκ που δημιουργήθηκε για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ενώ επίσης τοποθετήθηκαν χημικές τουαλέτες.

Εκτός από το εμπορικό κομμάτι, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν κάθε λογής προϊόντα, από ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, έως και οικιακά σκεύη κ.ά., υπάρχει ακόμη το τμήμα της εστίασης όπου έχουν στηθεί 14 ψησταριές και τραπεζοκαθίσματα για το μεγάλο φαγοπότι.

Ιδιαίτερα μεγάλος είναι και ο χώρος του λούνα παρκ. Παιχνίδια για τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων, υπόσχονται ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς για ολόκληρη την οικογένεια.
Σημειώνεται ότι η εμποροπανήγυρη του Δήμου Αλμυρού, είναι η μεγαλύτερη του νομού και συγκεντρώνει επισκέπτες από κάθε γωνιά της Θεσσαλίας, ενώ εκτιμάται ότι θα συμβάλλει και στην τόνωση της ντόπιας αγοράς και του τζίρου των επιχειρηματιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris