" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Δημοπρασίες στο Δήμο Τρικκαίων


Ξεκίνησαν χθες οι δημοπρασίες για την τέλεση της ετήσιας εμποροπανήγυρης από το Δήμο Τρικκαίων προκειμένου οι σχετικές διαδικασίες να ολοκληρωθούν άμεσα και μάλιστα χωρίς τυχόν εκκρεμότητες. Η όλη διαδικασία ξεκίνησε με τη δημοπρασία για το Λούνα Παρκ που πραγματοποιήθηκε χθες σε ειδική συνεδρίαση της Δημαρχιακής Επιτροπής στις Καρυές.
Η τιμή δημοπράτησης του λούνα παρκ κυμάνθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα με πέρυσι και συγκεκριμένα ανήλθε στο ποσό των 90.000 ευρώ. Στη δημοπρασία πλειοδότησε και πάλι η κ. Παναγιωτοπούλου (η οποία είχε λειτουργήσει και πέρυσι το Λούνα Παρκ).
Δημοπρασίες
Οι δημοπρασίες θα ολοκληρωθούν στις 3 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα των δημοπρασιών έχει ως ακολούθως:
26 Αυγούστου:
* δημοπρασία για την ενοικίαση του δικαιώματος κατασκευής ξύλινων παραγκών
* δημοπρασία για την ενοικίαση του δικαιώματος παροχής ηλεκτρικού ρεύματος
* δημοπρασία για την ενοικίαση των χώρων που προορίζονται για ψητοπωλεία, χαλβαδοπωλεία, σουβλατζίδικα κ.λπ.
1,2 και 3 Σεπτεμβρίου:
* Για την ενοικίαση των χώρων εμπορικών δραστηριοτήτων, εκθέσεων αυτοκινήτων, γεωργικών μηχανημάτων στις παραπάνω ημερομηνίες και ώρα 10.30 το πρωϊ.
Η ετήσια εμποροπανήγυρη θα πραγματοποιηθεί και φέτος στις Καρυές στις 14 Σεπτεμβρίου.
Κατά την περσινή χρονιά οι θέσεις που διατέθηκαν αρχικά ανήλθαν σε 850 περίπου. Ήταν όλες των 3 μέτρων και καταλάμβαναν μήκος περίπου 3 χιλιομέτρων. Ωστόσο, τελικώς οι θέσεις αυξήθηκαν κατά 100 δεδομένης της μεγάλης ζήτησης. Ανάλογες αναμένεται να είναι και φέτος τόσο οι θέσεις, όσο και το μήκος της εμποροπανήγυρης (με μικρή απόκλιση αναλόγως της ζήτησης). Οι αλλαγές που θα ισχύσουν στη φετινή εμποροπανήγυρη επιβάλλονται από τη Νομοθεσία, και οι κυριότερες εξ αυτών είναι οι εξής δύο:

1. Η διάρκεια της ετήσιας Τρικαλινής εμποροπανήγυρης θα είναι φέτος 7 ημέρες κι όχι 8. Δηλαδή θα διαρκέσει από τις 14 ως τις 20 Σεπτεμβρίου κι όχι ως τις 21 Σεπτεμβρίου ως είθισται και
2. Σε ό, τι αφορά στις θέσεις, αυτές θα διατεθούν με κλήρωση ή ορισμό από τα Σωματεία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris