" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Παζάρεμα για το...παζάρι της Ανατολής (ήττα Δημάρχου)

Παζάρεμα για το...παζάρι της Ανατολής!
Σε αδιέξοδο κατέληξε η συζήτηση για την διοργάνωση εμποροπανήγυρης στο Δήμο Ανατολής, κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πολλά κενά ως προς το οικονομικό σκέλος.
Ο Δήμαρχος εισηγήθηκε να επιστρέψει το παζάρι έπειτα από τρία χρόνια, καθώς πριν από δύο χρόνια, υπήρξε πρόθεση μεταφοράς της διοργάνωσης σε άλλο σημείο, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κατοίκων, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να το αποτρέψουν και δεν έγινε παζάρι στην Ανατολή.
Η Δημοτική Αρχή έκανε λόγο για εξακόσιες παράγκες που θα κατασκευαστούν και θα μισθωθούν έναντι τριακοσίων ευρώ η καθεμία.
Αν υπολογίσει κανείς τα παραπάνω, περισσότερα από 120.000 ευρώ θα έμπαιναν στο ταμείο του Δήμου, ωστόσο το ποσό δεν ικανοποίησε την αντιπολίτευση αλλά ούτε και τα μέλη της πλειοψηφίας, καθώς οι τιμές μίσθωσης στο παζάρι του Περάματος είναι σχεδόν διπλάσιες.
Με αυτά τα δεδομένα ο Δήμαρχος υποχρεώθηκε να αποσύρει το θέμα, να μην ληφθεί καμία απόφαση και θα επανέλθει, αν χρειαστεί, τις επόμενες ημέρες με έκτακτη συνεδρίαση.
Δεν απομένει παρά να δούμε αν φέτος θα διοργανώσει παζάρι μόνο ο Δήμος Περάματος καθώς η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ανατολής αναμένεται να κριθεί σε μεγάλο βαθμό και από τις αντιδράσεις των κατοίκων των δρόμων γύρω από την οδό Παμβώτιδος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris