" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Λαθρομετανάστης λαθρέμπορος γρονθοκόπησε έμπορο στη ΠλάκαΕχθές το βράδυ, λίγο πριν τις 8 μμ, στην οδό Αδριανού, στην Πλάκα, μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων τουριστών, λαθρομετανάστης παράνομος μικροπωλητής από το Μπανγκλαντές επετέθη με γροθιές κατά του εμπόρου δερματίνων ειδών, Διονύση Μανωλίδη, ο οποίος για πολλοστή φορά του ζήτησε να απομακρυνθεί από τον χώρο μπροστά από το κατάστημά του.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο λαθρέμπορος ισχυριζόταν ότι το σημείο στο οποίο ήθελε να εγκατασταθεί είναι δικό του (!!!). Όταν είδε ότι ο κ. Μανωλίδης καλούσε την αστυνομία του επετέθη γρονθοκοπώντας των και αποπειράθηκε να τον κτυπήσει με ένα καδρόνι. Ο άτυχος έμπορος γλίτωσε τα χειρότερα, χάρις στην άμεση παρέμβαση των συναδέλφων του.
Λίγο μετά έσπευσαν όργανα της ΕΛ.ΑΣ. και της Δημοτικής Αστυνομίας, καθώς και ο επικεφαλής του «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» Παναγιώτης Δούμας. Μετά από έρευνα στους παρακείμενους δρόμους, ο δράστης συνελήφθη, αναγνωρίσθηκε και οδηγήθηκε στο Α.Τ. Ακροπόλεως, όπου κατετέθη μήνυση από τον έμπορο και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο, όπου δικάζεται σήμερα το πρωί.
Μαζί με το συγκεκριμένο άτομο συνελήφθη και άλλος συμπατριώτης του, πιθανότατα αδελφός του, την ώρα που έκρυβε λαθραία εμπορεύματα σε κρύπτη στην περιοχή της Πλάκας. Και των δύο συλληφθέντων οι άδειες παραμονής είχαν λήξει προ ενός έτους.
Το «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» επισημαίνει ότι, «εάν κάθε πολίτης διενεργούσε τα αυτονόητα και νόμιμα, όπως ο κ. Μανωλίδης και κατήγγειλε τα όσα απαράδεκτα βιώνει σ' αυτήν την πόλη, τότε η ποιότητα ζωής μας αλλά και η οικονομία της Ελλάδος θα ήταν σε ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο. Δυστυχώς, η χώρα μας οφείλει μεγάλο μέρος του καταντήματος στο οποίο βρίσκεται στην αδράνεια του απλού πολίτη, ο οποίος παραμένει απλός θεατής στην καθημερινή ανισονομία και την παραβίαση των δικών του δικαιωμάτων». 

2 σχόλια:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΨΥΚΟΣ είπε...

ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris