" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

24η Πανελλήνια Συνάντηση Vespa, Λιτόχωρο Πιερίας, 26-27-27 Αυγούστου 2010

Συνήθως η τελευταία νύχτα πριν από κάθε ταξίδι με vespa, είναι ανήσυχη και γεμάτη φαντασία. Μέχρι να ξημερώσει έχεις ζήσει ένα όνειρο. Το γεμάτο φεγγάρι, φώτισε αναβάτες και βέσπες να πραγματοποιήσουν το δικό τους ταξίδι με προορισμό την Πλάκα Λιτόχωρου για την 24η Πανελλήνια. Συγκέντρωση Vespa. Κατασκευές από το 1950 έως και σήμερα που επιμένουν να ξεφεύγουν από το χρόνο, θέλησαν να δείξουν μία άλλη εποχή δεκαετίες πριν που η ομορφιά της απλότητας είχε τη δικιά της θέση.

Διάφορα μοντέλα Vespa, Douglas, Augusburg, Rally, Lambretta, LML, κλπ όλες μαζί η μια δίπλα στην άλλη, ακτινοβολούσαν το Σάββατο κάτω από βλέμμα των Θεών του Ολύμπου όταν έγιναν τα προγραμματισμένα καλλιστεία. Βλέποντας τις βέσπες και τις λαμπρέτες όλες μαζί ένιωθες ανήμπορος να ξεχωρίσεις την ομορφότερη.
Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, όπως και η Rhythms & blues βραδιά (live) που ψυχαγώγησε και τον πιο... πικραμένο.
Το ίδιο βράδυ έγινε και προβολή film με θέμα την ιστορία της vespa & lambretta, χάρη στα παιδιά της διοργάνωσης που είχαν την ψυχή και μάζεψαν όλο αυτό το υπέροχο υλικό ζωντανεύοντας τις αναμνήσεις.
H απονομή βραβείων σε Clubs, αναβάτες και δίκυκλα που ξεχώρισαν στο είδος τους και στους διαγωνισμούς βραδυπορίας και αλλαγής ελαστικού, δημιούργησε στη συνέχεια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Κάθε βραβείο που δίνονταν ήταν και μία συνολική επιβράβευση για όλους αυτούς που κρατούν ζωντανή την ιστορία της vespa & lambretta. Το ξημέρωμα της Κυριακής έφερνε την επιστροφή για τους Vespoταξιδιώτες.
H 24η Πανελλήνια συνάντηση που διοργανώθηκε από το Vespa Club Κατερίνης πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη εκδήλωση αγάπης στους 2 τροχούς που νίκησαν το χρόνο.
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και φωτο:
http://www.vespafans.gr/forum/showthread.php?t=63

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris