" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ

“Σνομπάρουν” την εμποροπανήγυρη οι Ζακυνθινοί



Πέντε ημέρες θα διαρκέσει και φέτος η εμποροπανήγυρις, όπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Διονύσης Καρδιανός.
Ο ίδιος τόνισε πως καμία Ζακυνθινή επιχείρηση δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να στήσει πάγκο στο χώρο της μαρίνας, παρά το γεγονός ότι η Λιμενική Επιτροπή έχει ενημερώσει σχετικά με έγγραφό της τους ντόπιους επιχειρηματίες.
Κάθε χρόνο, πάντως, λαμβάνει χώρα αυτό το φαινόμενο, γεγονός που αποδεικνύει πως για διάφορους λόγους οι Ζακυνθινές επιχειρήσεις “σνομπάρουν” την εμποροπανήγυρη.
“Η διάρκεια της εμποροπανήγυρις θα είναι πέντε ημέρες, όπως εξάλλου έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Θα αρχίσει το βράδυ του Σαββάτου και θα τελειώσει την ημέρα που θα έχουμε τα “μπασίματα” του Αγίου Διονυσίου. Επισημαίνω ότι μέχρι στιγμής καμία Ζακυνθινή επιχείρηση δεν έχει εμφανιστεί, αν και εμείς τους έχουμε καλέσει να συμμετάσχουν.” τόνισε ο κ. Καρδιανός.
Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι έχουν τοποθετηθεί 13 χημικές τουαλέτες (οι 11 είναι στο χώρο της μαρίνας και οι άλλες 2 στα εκδοτήρια, που βρίσκονται στο μόλο του Αγίου Διονυσίου), ενώ υποσχέθηκε ότι μόλις τελειώσει η εμποροπανήγυρις ο χώρος θα καθαριστεί εντός δύο ημερών.
“Ανέλαβα καθήκοντα προέδρου τον Μάϊο του 2009. Όλοι μου έλεγαν τότε πως ο χώρος καθαριζόταν μετά από 15 ημέρες. Πέρυσι, καταφέραμε να τον καθαρίσουμε μέσα σε 36 ώρες, ενώ το ίδιο θα συμβεί και φέτος, μιας και συνεργαζόμαστε άψογα με τον Σύνδεσμο Καθαριότητας” ανέφερε ο κ. Καρδιανός.
Τέλος, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου τόνισε πως τα κότερα που έχουν έρθει στη Ζάκυνθο είναι μειωμένα, σε σχέση με πέρυσι, ενώ αναφέρθηκε και στην υδροδότηση.
“Με τη συνεργασία του προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης, Παναγιώτη Αβράμη, κατορθώσαμε να έχουμε συνεχή παροχή υδροδότησης στην παραλιακή οδό. Για πρώτη φορά δεν υπάρχει ιδιωτική υδροφόρα στο λιμάνι. Το δίκτυο υδροδότησης έχει φτάσει μέχρι το δημοτικό θέατρο και θα εξετάσουμε αν μπορεί να επεκταθεί ακόμη περισσότερο”.
Από:ΗΜΕΡΑ τση ΖΑΚΥΝΘΟΣ
Συντάκτης:ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΓΚΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris