" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

«Γιορτή Μελιού» στη Κερατέα


Η «Γιορτή Μελιού» που θα διοργανωθεί το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου(στο προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού σχολείου και ώρα έναρξης 08:30 μ.μ.) ,είναι μια συνεργασία του Δήμου Κερατέας με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό της πόλης και τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ανατολικής Αττικής. Στη γιορτή θα υπάρχουν περίπτερα μελισσοπαραγωγών και φορέων του Δήμου, καθώς και εκθέσεις ζωγραφικής και συναυλίες.
Την πρώτη ημέρα διοργάνωσης της «Γιορτής Μελιού» , το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30μ.μ. πρόκειται να πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Μανώλη Μητσιά.
Όσοι παρευρεθούν στη γιορτή θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν έργα των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Σταμάτη Κραουνάκη, Ηλία Ανδριόπουλο, Άκη Πάνου, Χρήστο Λεοντή, Γιάννη Σπανό, Μάνο Λοϊζο και άλλων σημαντικών συνθετών.
Την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 8:30μ.μ., ο Λεωνίδας Μπαλάφας και ο Πάνος Μουζουράκης θα δώσουν μια συναυλία – party, με τραγούδια της δικής τους δισκογραφίας αλλά και διασκευές γνωστών rock, pop και reggae επιτυχιών της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Στην συναυλία συμμετέχουν ακόμα οι μουσικοί Κώστας Μαδελής ( ηλεκτρική κιθάρα), ο Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα), ο Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο), ο Λευτέρης Βαρθάλης ( ηλεκτρικό μπάσσο), ο Τζίμης Σταρίδας (τρομπόνι) και ο Γιώργος Λειβαδάς (τύμπανα). Την επιμέλεια παράστασης έχει αναλάβει ο Πάνος Σουρούνης ενώ υπεύθυνος του ήχου είναι ο Μάνος Στάγιας και του φωτισμού ο Νίκος Συρίγος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris