" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

O.T.E. και πολιτισμός ταξιδεύουν στην Ελλάδα

Ο ΟΤΕ και φέτος το καλοκαίρι ταξιδεύει ανά την Ελλάδα, στηρίζοντας μια ευρεία γκάμα πολιτιστικών εκδηλώσεων. Από τη Ρόδο ως τη Θεσσαλονίκη και από τη Σύμη ως τις Κυκλάδες, ο ΟΤΕ στηρίζει, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, εκδηλώσεις που αφορούν σε όλους τους τομείς της τέχνης, από ζωγραφική και χορό, έως θέατρο, μουσική και φωτογραφία. Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΤΕ με τίτλο «Σχέση Ευθύνης».

Μεταξύ των πολιτιστικών εκδηλώσεων που χορηγεί ο ΟΤΕ, φέτος το καλοκαίρι, ξεχωρίζουν:

-Το Φεστιβάλ «Ερμουπόλεια 2010»: Πρόκειται για το μεγαλύτερο Φεστιβάλ των Κυκλάδων και πραγματοποιείται στην Ερμούπολη Σύρου από τον Ιούνιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα των Ερμουπολείων στην ιστοσελίδα www.pkde.gr .

-Το Φεστιβάλ «Πολιτιστικό Καλοκαίρι Μυκόνου "Νύχτες Ονείρων"»: που αποτελεί το πιο σημαντικό πολιτιστικό γεγονός της Μυκόνου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού (Ιούλιος – Σεπτέμβριος). Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.e-mykonos.gr .

-Το Φεστιβάλ Σύμης: ένα ιδιαίτερα δημοφιλές καλλιτεχνικό-πολιτιστικό γεγονός, το οποίο ο ΟΤΕ στηρίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά και το οποίο πραγματοποιείται από τα τέλη Ιουλίου έως και τις αρχές Σεπτέμβρη στο νησί. Περισσότερες πληροφορίες στο www.symi.gr .

-Το «Νησολόγιο», στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων σε διάφορα νησιά των Κυκλάδων. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο www.mediadellarte.gr .

Φωτογραφική Έκθεση “PHOTOBIENNALE”. Η 21η Φωτογραφική Συνάντηση πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από Απρίλιο έως Σεπτέμβριο. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.photobiennale.gr .

-Οι Γιορτές της Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη, οι οποίες πραγματοποιούνται αδιάλειπτα από το 1991, θα πραγματοποιηθούν φέτος μεταξύ 5 και 12 Σεπτέμβρη και ο ΟΤΕ τις στηρίζει τα τελευταία 5 χρόνια.

Με την υποστήριξη πολιτιστικών δρωμένων ανά την ελληνική περιφέρεια, ο ΟΤΕ συμβάλλει για ακόμα μια φορά στην ενίσχυση πρωτοβουλιών των τοπικών κοινωνιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris