" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Από μικροπωλητής φαβορί για Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη, με το χρίσμα του λαού!!!

Μες στη καρδιά του καλοκαιριού 250 και πλέον δημότες της Νίκαιας & του Ρέντη έδωσαν βροντερό παρόν στην χθεσινή ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού Νίκαια- Ρέντης  ΄ΝΕΑ ΠΟΛΗ΄ που πραγματοποιήθηκε σε ανοιχτή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ρέντη.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού Σταμάτης Μέλλος(MIKΡΟΠΩΛΗΤΗΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΑΣ) παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη & ενημέρωσε αναφορικά για την δράση του συνδυασμού και υπογράμμισε: Έχουμε ξεκινήσει διαβούλευση με τους δημότες και τους φορείς της Νίκαιας προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό της επίλυσής τους. Θα δώσουμε τη μάχη μας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον αγώνα μας και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα πείσουμε τους συνδημότες μας στην Νίκαια πως ο δημοτικός μας συνδυασμός είναι η σωστότερη επιλογή για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου».

Ο κ. Μέλλος ξεκαθάρισε πως θα δώσει βαρύνουσα σημασία στην κοινωνική πολιτική του Δήμου:  «Ο κόσμος είναι απελπισμένος και ψάχνει κάτι το διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να εξοικονομήσουμε πόρους από την κεντρική διοίκηση ούτως ώστε να δώσουμε βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική».
Εν συνεχεία προχώρησε σε σκληρή κριτική κατά των νυν Δημάρχων σε Νίκαια ,Αγ. Ιώαννη Ρέντη, καθώς και του Στέλιου Λογοθέτη  χαρακτηρίζοντας τους «ξεπερασμένους πολιτικούς» και συνέχισε πως πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι στην Αυτοδιοίκηση. 

Στην χθεσινή συγκέντρωση του κ.Μέλλου παραβρέθηκαν το Μέλος της πολιτικής επιτροπής Ν.Δ κ.Γεώργιος Αναγνωστάκος, ο δημοσιογράφος & υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Άρης Σπίνος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά Φίλιππος Καμπούρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Πέτρος Μαντούβαλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κορυδαλλού Βασίλης Βουγιουκλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Κορυδαλλού Γιάννης Διάκος &  μέλη Δ.Σ τοπικών οργανώσεων Ν.Δ..
Χαιρετισμό απέστειλε ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris