" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2010

Συνεχίζονται  για δεύτερη ημέρα οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2010, οι οποίες διοργανώνονται επί 25 συνεχή χρόνια από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Αικατερίνης. Σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου αφού θα προηγηθούν οι χαιρετισμού του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Κου Μηνά Μαυροειδή, του Δημάρχου Ηρακλείου κου Ι. Κουράκη και του Μεγάλου Ευεργέτη της ομόνυμης Συνοικίας κου Κ. Μπαντουβά, θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία από το πολύ αξιόλογο μουσικό συγκρότημα «ΑΡΜΟΣ», η συμμετοχή του οποίου τιμά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2010.
Το μουσικό σχήμα «ΑΡΜΟΣ» δημιουργήθηκε το 1997 και αποτελείται από τους Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι, Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι και την κιθάρα και Γιάννη Κιαγιαδάκη στο Ηλ. Μπάσο. Μαζί τους: ο Λεωνίδας Αλαχαδάμης στα τύμπανα, ο Γιώργος Παπαϊωάννου στο βιολί κι ο Αντώνης Παρθενάκης στις ηλεκτρ. κιθάρες
Έχουν αξιόλογη δισκογραφική δουλειά με δύο δίσκους. Ο πρώτος έχει τίτλο ¨Αμόνι και νερό¨, όπου συμμετέχει και ο μεγάλος ερμηνευτής Μανόλης Λιδάκης και ο δεύτερος με τίτλο ¨Άνεμοι και παλίρροιες¨ στον όποιο συμμετέχουν οι γνωστοί ερμηνευτές Μπάμπης Στόκας και Λιζέτα Καλημέρη, καθώς και η νεαρή τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη.
Οι ¨Αρμός¨ έχουν γνωρίσει ευρεία αποδοχή κι έχουν λάβει θετικότατα σχόλια από τον τύπο και τους αυστηρότερους μουσικοκριτικούς. Έχουν πραγματοποιήσει με επιτυχία μεγάλες συναυλίες
τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Στο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες έχουν συμπεριλάβει  τραγούδια από τους  δίσκους τους αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου ενώ, προς τιμή των τριάντα χρόνων από τον θάνατο του αξέχαστου Νίκου Ξυλούρη, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται σε τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος.

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, όπως έχει καθιερωθεί 25 χρόνια τώρα, θα επιδοθούν από τον Δήμαρχο Ηρακλείου οι έπαινοι στους μαθητές και μαθήτριες της Β΄θμιας εκπαίδευσης που αρίστευσαν κατά την φετινή σχολική χρονιά, καθώς επίσης θα επιδοθούν από τον κον Κ. Μπαντουβά χρηματικά βραβεία στους πρωτεύσαντες μαθητές και μαθήτριες της Β΄θμιας Εκπ/σης όπως έχει καθιερωθεί  τα τελευταία 17 χρόνια συνεχώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris