" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Στην Πινδάρου ξανά η Εμποροπανήγυρη Θήβας

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 7/06/2010, αποφασίστηκε η επαναφορά της εμποροπανήγυρης της Θήβας, που τελείται τον Αύγουστο, στην οδό Πινδάρου όπου παραδοσιακά ετελείτο.
Αποφασίστηκε επίσης:
Να υπάρξει περιορισμένος αριθμός έως 150 παραγκών,
Να τοποθετηθούν αυτές μόνο στη μια κατεύθυνση της οδού Πινδάρου, και όπου εξυπηρετεί και δεν εμποδίζει άλλες δραστηριότητες, ώστε ο υπόλοιπος χώρος να παραμείνει ελεύθερος για το κοινό.
Επίσης έγινε ειδική αναφορά στην τήρηση των κανόνων καθαριότητας και πυροπροστασίας και της ομαλής κυκλοφορίας των οχημάτων.
Με τον τρόπο αυτό, ο Δήμος Θηβαίων αποσκοπεί στην τόνωση της κίνησης της πόλης.
Υπάρχει και η  δέσμευση από πλευράς Δημάρχου κ. Σβίγγου για την προστασία των Θηβαίων εμπόρων αλλά και των παραγωγών του Δήμου στην επιλογή των παραγκών καθώς και η έκπτωση 50% της αξίας, του χώρου εγκατάστασης
Η μεταφορά της εμποροπανήγυρης στο κέντρο της πόλης, θα φέρει τους επισκέπτες από τις γύρω περιοχές, στη Θήβα, και όχι σε χώρο απομονωμένο από την κοινωνική και οικονομική ζωή της πόλης.
Τέλος, ο περιορισμός της εμποροπανήγυρης σε συγκεκριμένο και αυστηρά καθορισμένο χώρο, θα αποτρέψει φαινόμενα παραεμπορίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris