" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Πλαστή άδεια στη Καβάλα από αθίγγανο


ΚΑΒΑΛΑ
Η δημοτική αστυνομία έκανε έναν από τους συνηθισμένους ελέγχους σε αθίγγανο μικροπωλητή ζητώντας του την άδεια.
Εκείνος τους έδωσε το έγγραφο, στο οποίο όμως κάτι δεν άρεσε στους δημοτικούς αστυνομικούς. Τηλεφώνησαν στην υπηρεσία για διασταύρωση των στοιχείων και διαπιστώθηκε πως αίτηση για άδεια από το συγκεκριμένο άτομο δεν έγινε και κατά συνέπεια άδεια δεν εκδόθηκε.
Αμέσως οι δημοτικοί αστυνομικοί ειδοποίησαν την αστυνομία, που συνέλαβε τον αθίγγανο οδηγώντας τον στο αυτόφωρο. Εκεί διαπιστώθηκε πως η άδεια που διέθετε ο αθίγγανος ήταν πλαστή. Ψάχνοντας ακόμη περισσότερο και σύμφωνα με κατάθεση του αθίγγανου, η άδεια του ήρθε από συγκεκριμένο άτομο, στο οποίο πλήρωσε μάλιστα 2.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και δεύτερος αθίγγανος που έβγαλε άδεια με τον ίδιο τρόπο και ο οποίος πλήρωσε 3.000 ευρώ. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στην προανάκριση, ενώ ενημερώθηκε και η εισαγγελέας που διέταξε να προχωρήσουν οι έρευνες.
Την είδηση μας επιβεβαίωσε ο αντιδήμαρχος της δημοτικής αστυνομίας Χριστόδουλος Μιχαλάκης, λέγοντας πως πραγματικά από την υπηρεσία εσόδων του δήμου διαπιστώθηκε πως λείπουν κάποια υπογεγραμμένα τριπλότυπα αδειών λειτουργίας. Όμως δεν μπορεί να πει περισσότερα, αφού η διαδικασία της προανάκρισης από εισαγγελέα και αστυνομία συνεχίζεται. Πάντως μας διαβεβαίωσε πως δεν εμπλέκεται υπηρεσιακός παράγοντας του δήμου. Ενημερωμένος είναι και ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής που ήταν στη Νυρεμβέργη και έδωσε εντολή να βγουν όλα στο φως. Και ο κ. Μιχαλάκης είναι αποφασισμένος να μην σκεπαστεί το θέμα, όποιος κι αν είναι ο εμπλεκόμενος.
Σίγουρα περιμένουμε να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου,  αφού τα ονόματα που ακούγονται είναι σημαίνοντα. Και σίγουρα αν αποδειχτεί κάτι τέτοιο, πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους αλλά και την δουλειά ή τις θέσεις τους. Και φυσικά δεν είναι ότι καλύτερο για τον δήμαρχο εν όψει προεκλογικής περιόδου, μια και τα κύματα θα χτυπήσουν και τον ίδιο.  
ΠΗΓΗ:ΕΒΟΜΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris