" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ

Στα πλαίσια του φετινού φεστιβάλ Ολύμπου που λαμβάνει χώρα στο Αρχαίο Θέατρο Δίου και με την υποστήριξη των χορηγών του Νομού Πιερίας θα εμφανιστεί την Κυριακή 1η Αυγούστου ο αγαπημένος μας Δημήτρης Μπάσης.Τον Δ.Μπάση θα πλαισιώνει η ορχήστρα νέων δήμου Δίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ.Νίκου Πατρή,πρωτοστάτη και αρωγού των προσπαθειών της Ο.Δ.Δίου.
Η ορχήστρα νέων Δ.Δίου μετά την πρώτη εμφάνιση της στο 5ο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Δήμου Δίου, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Διαγωνισμό για Χορωδίες και Ορχήστρες Νέων (Χ.Ο.Ν) και αποσπά το 1ο βραβείο τον Απρίλιο του 2008. Στο μικρό διάστημα λειτουργίας της είχε αξιόλογη δράση. Συμμετείχε μαζί με την χορωδία του Δήμου Δίου στις εκδηλώσεις τελετής αφής της ολυμπιακής φλόγας στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου για τους ολυμπιακούς αγώνες του 2008, στη συναυλία που έγινε σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ολύμπου με σολίστ τον Μανώλη Μητσιά, σε εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για την Πανσέληνο στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου, καθώς και σε εκδήλωση του Υπουργείου Γεωργίας για το περιβάλλον, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τον Δεκέμβριο του 2008 πραγματοποίησε συναυλία-αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Μίμη Πλέσσα στο οποίο παραβρέθηκε και ο ίδιος. Ακόμη, επένδυσε μουσικά τις τελετές εγκαινίων στις εκθέσεις έργων του Γιάννη Τσαρούχη στο Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών και της 4ης έκθεσης ψηφιδωτών του Δήμου Δίου το καλοκαίρι του 2008.
Το καλοκαίρι του 2009 συμμετείχε στο φεστιβάλ της Καβάλας, στο Διεθνές Φεστιβάλ Ορχηστρών του Δήμου Εχεδώρου. Σε συνεργασία για δεύτερη χρονιά με το Φεστιβάλ Ολύμπου έγινε η συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο με σολίστ τον Αντώνη Ρέμο. Κλείνοντας την χρονιά, η ορχήστρα του Δήμου Δίου έκανε αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο ο οποίος ήταν και ο σολίστ.
Τραγουδούν η Φιλιώ Σέρβου η Στέλλα Παπαναστάση και ο Αλέξανδρος Ηλιάδης που κάνει τα παρθενικά του βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο και δεν σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις ερμηνείες του.
Ο Αλέξης Ηλιάδης κινείται στον επαγγελματικό χώρο του τραγουδιού εδώ και λίγο καιρό με συμμετοχές σε όλες τις εμφανίσεις της Ο.Δ.Δίου και είναι πραγματικά ένα από τα νέα ταλέντα που αξίζει να παρακολουθούμε και να στηρίζουμε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris