" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ-ΧΑΡΙΤΗΣΙΑ 2010

Ο Δήμος Ορχομενού σε συνεργασία με τοπικούς Συλλόγους και φορείς διοργανώνει και φέτος την Πολιτιστική Εβδομάδα ΧΑΡΙΤΗΣΙΑ 2010 (12-16 Ιουλίου) και προσκαλεί όλους να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις. Η έναρξη όλων των εκδηλώσεων είναι στις 9 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ (πλατεία Ηρώων Ορχομενού)1ο μέρος: Συναυλία με τις χορωδίες της «Καλλιτεχνικής Πορείας» Ορχομενού και του Πνευματικού Κέντρου Χαιρώνειας.
2ο μέρος: Αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο (Σύλλογος Γυναικών Ορχομενού).
Αναδρομή στη ζωή και το έργο του μεγάλου Έλληνα δημιουργού με οπτικό υλικό, και μουσικό πρόγραμμα με τη Λένα Σιμιτσάκου και τον Λάμπρο Νικολάου στο τραγούδι, τον Γιώργο Κοσμίδη στο μπουζούκι και τον Χάρη Παπανικολάου στην κιθάρα.
ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ (πλατεία Ηρώων Ορχομενού)Όπως κάθε χρόνο δίνουμε βήμα σε νεανικά μουσικά σχήματα του τόπου μας.
Φέτος θα συμμετάσχουν:
Ο Δημήτρης Μπέης με τη Βάσια Ζαννιά – RED DICE – NO NAME – LEVEL 3 THREE – SOFA MADE OF CACTUS
ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ (πλατεία Ηρώων Ορχομενού)Βραδιά παραδοσιακών και λαϊκών χορών. Συμμετέχουν όλα τα χορευτικά του νέου Δήμου Ορχομενού όπως προέκυψε από τον «Καλλικράτη».
Σύλλογος Γυναικών Παύλου – Εκπολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου – Σύλλογος «Αγία Τριάς» Κόκκινου – Πρωτοβουλία Πολιτων Ορχομενού, Οικολογικός Σύλλογος – Πολιτιστικός Σύλλογος Ακραιφνίου «Ακραιφνείς» - Τμήμα «Παράδοσης και Χορού» Αγίου Δημητρίου – Λαογραφικός Σύλλογος Ορχομενού – Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.
ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ (πλατεία Παύλου)Παράσταση Καραγκιόζη. Μια παράσταση χαράς και ψυχαγωγίας της λαϊκής μας παράδοσης, για μικρούς και μεγάλους, από το Ελληνικό Λαϊκό Θέατρο Σκιών του Παναγιώτη Δεληγιάννη.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ (πηγές Τριών Χαρίτων Ορχομενού)ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ (7η Χρονιά)
Όπως κάθε χρόνο οι πολιτιστικές εκδηλώσεις κορυφώνονται με την ΓΙΟΡΤΗ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ. που διοργανώνει ο Δήμος Ορχομενού σε συνεργασία με την Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού.
Στον ειδυλλιακό και ιστορικό χώρο των Πηγών Τριών Χαρίτων είστε όλοι καλεσμένοι σε μια βραδιά μουσικής και ψυχαγωγίας και φυσικά γευστικής απόλαυσης με την περίφημη πέστροφα Ορχομενού.
Φέτος για το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς θα φροντίσει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ με την ορχήστρα της.
Πληροφορίες: 2261032677, 6972580692

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris