" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Από μικροπωλητής Δήμαρχος!! Για πρώτη φορά στα ιστορικά χρονικά της ΕλλάδοςΣ. Μέλλος: «Ξεπερασμένοι πολιτικοί Μπενετάτος, Λογοθέτης και Ιωακειμίδης»Δριμύτατη κριτική προς τους νυν Δημάρχους Νίκαιας και Αγίου Ιωάννη Ρέντη εξαπέλυσε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Σταμάτης Μέλλος, μέσω του dimarxe.gr news

. Ο κ. Μέλλος εξωτερίκευσε τα σχέδιά του για το νέο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη και υποσχέθηκε πως θα δώσει σκληρή μάχη ώστε «να ανοίξουν δρόμοι για τη νέα πόλη», ως υπαγορεύει και το σύνθημά του.
Αναλυτικότερα:
Όσον αφορά τις συνενώσεις των Δήμων, σημείωσε: «Οι συνενώσεις των Δήμων έγιναν πρόχειρα και το πιθανότερο είναι να δημιουργήσουν περισσότερα προβλήματα. Ο “Καλλικράτης” θα μπορούσε να δώσει λύσεις στα προβλήματα».
Αναφορικά με την δράση του συνδυασμού του «Πολίτες για την Αλλαγή, υπογράμμισε: «Είμαστε δημοτική παράταξη από τον Ρέντη. Έχουμε ξεκινήσει διαβούλευση με τους δημότες και τους φορείς της Νίκαιας προκειμένου να καταγράψουμε τα προβλήματα και να προχωρήσουμε στον σχεδιασμό της επίλυσής τους. Θα δώσουμε τη μάχη μας. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον αγώνα μας και πιστεύω πως με σκληρή δουλειά θα πείσουμε τους συνδημότες μας στην Νίκαια πως ο δημοτικός μας συνδυασμός είναι η σωστότερη επιλογή για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου».
Εν συνεχεία προχώρησε σε σκληρή κριτική κατά των νυν Δημάρχων σε Νίκαια και Αγ. Ιώαννη Ρέντη χαρακτηρίζοντάς τους «ξεπερασμένους πολιτικούς» και συνέχισε υπογραμμίζοντας πως πρέπει να μπουν νέοι άνθρωποι στην Αυτοδιοίκηση. 
Ερωτηθείς εάν αναμένει το περιβόητο «χρίσμα» από κάποιο πολιτικό φορέα, απάντησε: «Πολιτικά ανήκουμε στη καινούρια Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά. Όποιος βγαίνει και λέει πως είναι ανεξάρτητος κοροϊδεύει τον κόσμο. Όλοι ανήκουμε κάπου πολιτικά. Αν το κόμμα θελήσει να μας υποστηρίξει είναι καλοδεχούμενο. Θα διεκδικήσουμε το Δήμο ακόμα και ανεξάρτητοι, αφού οι δημότες μας παροτρύνουν να δώσουμε το παρόν».
Ο κ. Μέλλος ξεκαθάρισε πως θα δώσει βαρύνουσα σημασία στην κοινωνική πολιτική του Δήμου:  «Ο κόσμος είναι απελπισμένος και ψάχνει κάτι το διαφορετικό. Θα προσπαθήσουμε να εξοικονομήσουμε πόρους από την κεντρική διοίκηση ούτως ώστε να δώσουμε βαρύτητα στην κοινωνική πολιτική».
Ολόκληρη η τοποθέτηση του υποψηφίου για το Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, Σ. Μέλλου, στο dimarxe.gr news
Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris