" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

KAΣTANIANH



Οι εκδηλώσεις οργανώνονται από την Αδελφότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο και άλλους φορείς.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα των Εκδηλώσεων είναι το εξής:
  • Γιορτάσια και Κραξίματα – Σάββατο 17 Ιουλίου
Μια εκδήλωση του Δήμου Μαστοροχωρίων με αναφορά στην παράδοση του τόπου μας, που θα γίνει το Σάββατο βράδυ στη πλατεία του χωριού. Συμμετέχει η ορχήστρα του Νίκου Φιλιππίδη και τραγουδά η Μαριάννα Τζήμα
  • Πανηγύρι της Αγίας Παρασκευή – Κυριακή 25 & Δευτέρα 26 Ιουλίου
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Τοπικός Σύλλογος «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» οργανώνει το παραδοσιακό μας πανηγύρι. Γλέντι την Κυριακή το βράδυ στην πλατεία του χωριού και τη Δευτέρα, ανήμερα της Αγίας Παρασκευής, η λειτουργία στο εκκλησάκι και συνέχιση του γλεντιού το βράδυ.
  • Ταξίδι στην Ασία – Δευτέρα 2 μέχρι Κυριακή 8 Αυγούστου
Στην κάτω αίθουσα του σχολείου θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας με θέματα από τα ταξίδια του Χρήστου Μαργαρίτη στο ορεινό Νεπάλ.
Την Κυριακή 8 Αυγούστου, στον ίδιο χώρο, θα γίνει παζάρι διαφόρων ειδών, εισφορά των μελών της Αδελφότητας για την οικονομική ενίσχυσή της.
  • Ανάληψη – Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Αυγούστου
Το Σάββατο 7 Αυγούστου, προγραμματίζουμε ανάβαση και διανυκτέρευση στο αγαπημένο μας ξωκλήσι την Ανάληψη.
Την επομένη, Κυριακή 8 Αυγούστου θα γίνει λειτουργία στο εκκλησάκι και ελπίζουμε μέχρι τότε να έχουν τοποθετηθεί το τέμπλο και τα παράθυρα, που ήδη κατασκευάζονται. Όσοι επιλέξετε να διανυκτερεύσετε, φροντίστε για τον ανάλογο εξοπλισμό (σκηνές, υπνόσακους κλπ.).
  • Ποδοσφαιρικός αγώνας – Τρίτη 10 Αυγούστου
Το απόγευμα στις 6:00 στο γήπεδο ποδοσφαίρου, θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ μικρών και μεγάλων. Θα επιδιώξουμε να οργανώσουμε και αγώνα με αντίπαλο κάποιο γειτονικό χωριό. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή σε όλους. Όσοι θέλετε να συμμετέχετε, φροντίστε να έχετε μαζί σας τα κατάλληλα παπούτσια (ποδοσφαιρικά ή αθλητικά;).
  • Διαγωνισμός Φωτογραφίας – Τρίτη 10 & Τετάρτη 11 Αυγούστου
Η Αμαλία Ραπακούση και η Βάλια Γκιζιώτη οργανώνουν διαγωνισμό φωτογραφίας. Προϋπόθεση για όποιον θέλει να συμμετέχει, να έχει ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Την Τρίτη το πρωί θα δοθούν στους ενδιαφερόμενους τα θέματα για τον διαγωνισμό φωτογραφίας. Το πρωί της Τετάρτης, οι συμμετέχοντες θα παραδώσουν τις φωτογραφίες τους και το βράδυ της ίδιας μέρας η επιτροπή αξιολόγησης θα ψηφίσει την καλύτερη, σε μια εκδήλωση όπου θα παρουσιαστούν όλες οι φωτογραφίες των διαγωνιζόμενων με προβολή τους σε video wall και με παράλληλη παρουσίαση της εξέλιξης της φωτογραφίας διαχρονικά.
Το έπαθλο του νικητή είναι μια φωτογραφική μηχανή SLR.
  • Αιμοδοσία – Τετάρτη πρωί 11 Αυγούστου
Σας περιμένουμε και φέτος στην κάτω αίθουσα του σχολείου για την ετήσια αιμοδοσία, ελπίζοντας πώς η Τράπεζα Αίματος του χωριού μας θα γίνει φέτος πλουσιότερη.
  • Μουσικοποιητική βραδιά – Πέμπτη 12 Αυγούστου
Το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία του χωριού θα παρουσιαστεί η μουσικοποιητική βραδιά μας με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ», με απαγγελίες ποιημάτων ελλήνων και ξένων ποιητών και τραγούδια, που επιμελείται η Μαρία Μπίμπα.
  • Παρουσίαση Αρχιτεκτονικής Μελέτης – Παρασκευή 13 Αυγούστου
Στην αίθουσα του σχολείου, ο Στέφανος και η Αγγελική Καξίρα παρουσιάζουν μια αρχιτεκτονική πρόταση για το χωριό μας, με αφίσες, μακέτες και προβολές.
  • Πάρτυ στους Αγίους Αποστόλους – Παρασκευή 13 Αυγούστου
Το βράδυ της Παρασκευής, στους Αγ. Αποστόλους, οι νέοι του χωριού οργανώνουν το πάρτυ τους και μας προσκαλούν όλους σ’ αυτό.
  • Μουσική βραδιά – Σάββατο 14 Αυγούστου
Σάββατο βράδυ στην πλατεία του χωριού, το μουσικό γκρουπ των νέων μας θα παρουσιάσει ελληνικά και ξένα έντεχνα και ροκ τραγούδια. Η βραδιά θα εξελιχθεί σε πάρτυ με μουσικές απ’ όλα τα είδη. Θα μπορεί να έχει το ρόλο του dj όποιος το δηλώσει και θα κλείσουμε παραδοσιακά με τη «δημοτική» μπάντα μας.
  • Θεατρική βραδιά – Κυριακή 15 Αυγούστου
Το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία του χωριού, η Σύνθια Φρυδά και η Χριστίνα Γκάσιου μαζί με τους μικρούς Καστανιανίτες καλλιτέχνες, θα παρουσιάσουν ένα παιδικό παραδοσιακό παραμύθι του Καυκάσου με τίτλο «Ο ΧΑΤΖΗΜΕΜΕΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΕΛΩΝΑ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris