" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Παστίδα Ρόδου


  Καλά, σήμερα βρήκανε ν΄ αφήσουνε την Παστίδα σε τέτοιο χάλι; Ήδη. στο Δημοτικό αυτό Διαμέρισμα πηγαίνουν εκατοντάδες άνθρωποι για ν΄ ανάψουν ένα κεράκι, ενώ αργότερα αναμένεται να κατακλυστεί από χιλιάδες κόσμου, για να παρακολουθήσει τον εσπερινό, με την ευκαιρία της γιορτής της Αγίας Μαρκέλλας, και φυσικά για να συμμετάσχει στις πατροπαράδοτες εκδηλώσεις που γίνονται κάθε χρόνο.
  Κι ενώ, λοιπόν, σήμερα γιορτάζει η Παστίδα, οι περισσότεροι κάδοι απορριμμάτων είναι γεμάτοι, δημιουργώντας μια αλγεινή αίσθηση στους επισκέπτες, οι οποίοι αναρωτιούνται αν σ΄ αυτό τον Δήμο υπάρχει Υπηρεσία Καθαριότητας.


 Εν πάση περιπτώσει, τώρα που είναι ακόμη λίγο νωρίς, ας μεριμνήσει το Τοπικό Συμβούλιο ν΄ αδειάσουν οι κάδοι, γιατί, πολύ φοβόμαστε, ότι λόγω και του πανηγυριού, τα σκουπίδια σε λίγη ώρα θα φτάσουν στους δρόμους!
  Στο μεταξύ, σε μια γρήγορη επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε πριν από λίγη ώρα, διαπιστώσαμε ότι, όλα σχεδόν είναι έτοιμα για το φετινό πανηγύρι.
  Ήδη οι μικροπωλητές έχουν «στήσει» τις πραμάτειες τους, ενώ και το «Καμάρι» (ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Παστίδας), έχει πάρει θέση για το ψυχαγωγικό μέρος της εκδήλωσης.

21/IOΥΛΙΟΥ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris