" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Ολυμπιάδα 2010» διοργάνωσε το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου, ο μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Ολυμπιάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας.


Πολιτιστικές εκδηλώσεις με την επωνυμία «Ολυμπιάδα 2010» διοργάνωσε το διήμερο 16 και 17 Ιουλίου, ο μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Ολυμπιάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Το διήμερο περιλάμβανε αθλοπαιδιές και εικαστικές δημιουργίες στο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιάδας, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από συγκροτήματα πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, σύμφωνα με την πρόεδρο του Συλλόγου Φανή Κατσάνη.  
Τα εύσημα απένειμε στους διοργανωτές ο εκπρόσωπος του δημάρχου Πτολεμαΐδας  αντιδήμαρχος Αθανάσιος Βούρας για την συμβολή τους στην αναβάθμιση του πολιτιστικού επιπέδου της περιοχής.
Για την 28χρονη προσφορά του τοπικού Συλλόγου στον πολιτισμό και στην παράδοση έκανε λόγο ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ολυμπιάδας Φίλιππος Δίγκας.
Ο Σύλλογος συνεχίζοντας την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής διοργανώνει για τις 14 Αυγούστου παραδοσιακό γλέντι στο χωριό και στις 21 Αυγούστου   full moon festival με τοπικά μουσικά σχήματα στην τοποθεσία  «Μπαϊνα» της Λίμνης Χειμαδίτιδας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris